Zobrazit přihlášovací formulář

DAX Sérum C Forte Intenzivní REGENERACE

Administrace

DAX Sérum C Forte Intenzivní REGENERACE

34 Kč 45 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 40 Kč
Intenzivně regenerující sérum se sametovou konzistencí je doporučené pro pokožku s viditelnými znaky únavy a nedostatku energie. Unikátní receptura obsahuje vysoce koncentrovanou dávku vitamínu C, která účinně revitalizuje pokožku, obnovuje její zdravou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DAX Sérum C Forte Intenzivní REGENERACE

34 Kč
  • Popis zboží
Intenzivně regenerující sérum se sametovou konzistencí je doporučené pro pokožku s viditelnými znaky únavy a nedostatku energie. Unikátní receptura obsahuje vysoce koncentrovanou dávku vitamínu C, která účinně revitalizuje pokožku, obnovuje její zdravou barvu a jas. Kromě toho vitamín C jemně zesvětluje a snižuje viditelnost zabarvení. Stimuluje také syntézu kolagenu, díky kterému chrání před stárnutím. Cenné biominerály poskytují buňkám energii potřebnou k regeneraci, okysličování, eliminaci účinků volných radikálů a posílení ochranné bariéry. Kompozice je doplněna kartovým olejem, který vyživuje pokožku, chrání ji před stárnutím a koriguje barvu.

Aktivní složky a účinek:

KONCENTROVANÝ VITAMÍN C - Vitamín C ve stabilní, olejovité formě. Poskytuje intenzivní regeneraci a revitalizaci pokožky. Navíc jemně rozjasní a sníží viditelnost zabarvení. Stimuluje také syntézu kolagenu, díky kterému chrání před stárnutím.

BIOMINERÁLY - poskytují buňkám energii potřebnou pro regeneraci. Okysličuje, eliminuje účinky volných radikálů a posiluje ochrannou bariéru.

Karotkový olej - vyživuje pleť, chrání před stárnutím a koriguje barvu.

Efekty:
intenzivní regenerace
podpora pro regeneraci
odstranění příznaků únavy a stresu
  • Značka

    DAX

  • Rozměry

    Objem 8 ml, kód 52841

  • 16. 7. 2021, 20:22

  • Zobrazení

    95

  • Oblíbené

    1

Kategorie