Zobrazit přihlášovací formulář

DĚTSKÉ KORKOVÉ SANDÁLE ZDRAVOTNÍ

Administrace

DĚTSKÉ KORKOVÉ SANDÁLE ZDRAVOTNÍ

11 111 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Na stránkách naleznete pár těchto posledních bezvadných dětských korkových sandálů k prodeji. Výrobce již bohužel svoji výrobu ukončil. ítěti se nepotí nožička a přesto má kotník malinko zpevněný. Tato obuv je vhodná pro volný čas. Anatomicky tvarovaná…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 12. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DĚTSKÉ KORKOVÉ SANDÁLE ZDRAVOTNÍ

11 111 Kč
  • Popis zboží
Na stránkách naleznete pár těchto posledních bezvadných dětských korkových sandálů k prodeji. Výrobce již bohužel svoji výrobu ukončil.

ítěti se nepotí nožička a přesto má kotník malinko zpevněný. Tato obuv je vhodná pro volný čas. Anatomicky tvarovaná stelka podporuje přirozený pohyb chodidla. Barevné provedení stélky se může lišit od vzorového fota, zavisí na dodávce od výrobce. Domácí obuv FUSBET (korkové sandále) mají nízkou platformu (směs korku s lepidlem), proto je platforma o trochu měkčí, než platforma u korkáčů.Pantofle mají pásky z kůže, stélka je kožená. Mezi podrážkou a platformou je vložena mechová podešev (pro měkčí došlap). Obuv je vyrobena z kvalitních, zdravotně nezávadných materiálů. Doporučujeme jako vhodný druh přezouvací obuvi v domácnosti, školství, .... Kupujete pohodlné, kvalitní a zdravotně nezávadnou obuv.
  • 26. 11. 2018, 11:53

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Kategorie