Zobrazit přihlášovací formulář

Německá autosedačka -36 kg STORCHENMÜHLE Starlight

Administrace

Německá autosedačka -36 kg STORCHENMÜHLE Starlight

800 Kč 1 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Universální autosedačka od 1 roku do 12 let věku dítěte (9-36 kg). Používaná, no zachovalá. Jsme nekuřáci. Nebouraná. Můžu přivést okolí Mladá Boleslav, Praha - černý most. Storchenmühle Starlight SP Evo se drží stále na technické výši díky pokrokovým…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 6. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Německá autosedačka -36 kg STORCHENMÜHLE Starlight

800 Kč
  • Popis zboží
Universální autosedačka od 1 roku do 12 let věku dítěte (9-36 kg). Používaná, no zachovalá. Jsme nekuřáci. Nebouraná. Můžu přivést okolí Mladá Boleslav, Praha - černý most.

Storchenmühle Starlight SP Evo se drží stále na technické výši díky pokrokovým funkcím, kombinaci pohodlí, bezpečnosti a líbivému designu. Sedačka Storchenmühle Starlight SP Evo plně poslouží již samostatně sedícímu dítěti od 9 kilogramů tělesné hmotnosti, kdy plně využívá pohodlí výškově stavitelných 5ti bodových pásů a standardně dodávané zmenšovací vložky.Pro bezpečné spaní (aby dítě nepředklánělo hlavičku ze sedačky ven) je sedačka vybavena jemným polohováním sedu. Poutání v této fázi prochází zádovou částí, v horní části sedačky se nacházejí samouzamykatelné klipsy, jež pásy pevně zadrží v žádoucí poloze a napnutí. Ve fázi, kdy dítě pásy již "přerostlo" se pásy jednoduše demontují, a dítě se poutá přímo automobilovým pásem. Pás se provléká očkem v hlavové opěrce a v bočních stranách dedáku. Pokud budete chtít autosedačku z auta přenášet, sedačka je pro tento případ vybavena madlem. Potahy autosedačky Storchenmühle Starlight SP Evo jsou jednoduše odnímatelné a pratelné.
  • 23. 9. 2018, 9:50

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Kategorie