Zobrazit přihlášovací formulář

Pohádkový palác

Administrace

Pohádkový palác

3 490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 75 Kč
Krásný ručně malovaný pohádkový palác s propracovanými detaily. Vysoká věž, balkóny, funkční otvírací brána, okenice a padací most nabízí mnoho místa k hraní. Součástí balení je také stůl s židlemi a čajovou soupravičkou, královské lóže a žebřík. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pohádkový palác

3 490 Kč
  • Popis zboží
Krásný ručně malovaný pohádkový palác s propracovanými detaily. Vysoká věž, balkóny, funkční otvírací brána, okenice a padací most nabízí mnoho místa k hraní. Součástí balení je také stůl s židlemi a čajovou soupravičkou, královské lóže a žebřík.
Pohádkový palác je navržen pro postavičky Le Toy Van, které naleznete také v naší nabídce.
Vhodné pro panenky do velikosti 11 cm.
Rozměr: 72x45x45 cm
Věk: 3+


Le Toy Van výrábí tradiční, vysoce kvalitní, prémiové dřevěné hračky v moderním designu. Kvalitu hraček zajišťuje pečlivý výběr přírodních materiálů a vyjímečné detailní zpracování. Le Toy Van hračky jsou ručně malované. Inspirována dětskou představivostí je společnost Le Toy Van hrdá na to, že navrhuje inovativní hračky, které podporují plnohodnotný rozvoj dětí.
Hračky jsou vyráběny ve Velké Británii. Během posledních 25 let se společnost Le Toy Van stala důvěryhodným výrobcem dřevěných hraček. Oceněné hračky se nyní prodávají ve více než 50 zemích světa.
Všechny hračky splňují nejpřísnější bezpečnostní normy ICTI, ISO 9001, EN-71 a ASTM.
  • 11. 6. 2021, 19:30

  • Zobrazení

    136

  • Oblíbené

    0

Kategorie