Zobrazit přihlášovací formulář

KVALITNÍ ČERNÝ KOBEREC S LUREXEM

Administrace

KVALITNÍ ČERNÝ KOBEREC S LUREXEM

1 090 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 250 Kč
TENTO KOBEREC A JEŠTĚ STEJNÉ VELIKOSTI A TYPU SMETANOVÝ S LUREXEM V JINÉ NABÍDCE NEBYLY VŮBEC POUŽÍVÁNY. V této nabídce je černý se stříbrným lurexem. Byl jen asi týden vyzkoušený, a jelikož se nám lépe velikostí k zařízení hodily jiný, tak pak hned…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KVALITNÍ ČERNÝ KOBEREC S LUREXEM

1 090 Kč
  • Popis zboží
TENTO KOBEREC A JEŠTĚ STEJNÉ VELIKOSTI A TYPU SMETANOVÝ S LUREXEM V JINÉ NABÍDCE NEBYLY VŮBEC POUŽÍVÁNY.
V této nabídce je černý se stříbrným lurexem. Byl jen asi týden vyzkoušený, a jelikož se nám lépe velikostí k zařízení hodily jiný, tak pak hned smotaný. A protože by nějaký čas smotaný v šatně, tak aby v něm nebyl prach, tak jsem ho letos v srpnu vymáchala ve vodě a malým přídavkem tekutého mýdla na ruce. A pak znovu ve vodě bez mýdla, a nechala usušit, v těch horkách, jaké letos byly, byl suchý tentýž den. Ale aby někdo nemyslel, že je nekvalitní takový ten měkký přehozový, co se dát prát v pračce, tak musím napsat¨, že tak to není, koberec má velmi pevnou spodní vazbu - podklad, silnou, pevnou, a nedá se tedy nijak překládat, jen klasicky smotat do role, ale protože jeho šířka je menší než délka vany, tak se snadno vymáchal. Šířka je 124 cm, délka je 170 cm. Jako nový, má vysoký chlup, je reprezentativní, krásný, nádherně tmavě černý, pravá černá. S roztroušenými stříbrnými vlákny.
Velká sleva!
V obchodu z Kika mají teď stejný typ, černý s lurexem, v akci zlevněný ze 2100 na 1800 Kč, ale velikostně je mnohem menší jen 80 krát 150 cn. kdežto tento je 124 cm krát 170 cm.
  • 23. 12. 2018, 23:54

  • Zobrazení

    29

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie