Zobrazit přihlášovací formulář

TUTU riflová sukně sukýnka vel. 98 - 104 min. ! :)

Administrace

TUTU riflová sukně sukýnka vel. 98 - 104 min. ! :)

135 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Vkládám do dvou velikostí, takže to, že budete první zájemce u jedné inzerce, nemusí znamenat, že je sukně volná !!!! Děkuji za pochopení :-) NAPROSTO SENZAČNÍ A SLUŠIVÁ SUKNĚ!!... :-) PRUŽNÁ!! S REGULAČNÍ GUMOU V PASE!!! NOSITELNÁ min. po dvě…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

TUTU riflová sukně sukýnka vel. 98 - 104 min. ! :)

135 Kč
  • Popis zboží
Vkládám do dvou velikostí, takže to, že budete první zájemce u jedné inzerce, nemusí znamenat, že je sukně volná !!!! Děkuji za pochopení :-)

NAPROSTO SENZAČNÍ A SLUŠIVÁ SUKNĚ!!... :-) PRUŽNÁ!! S REGULAČNÍ GUMOU V PASE!!! NOSITELNÁ min. po dvě velikosti! Dá se krásně stáhnout v pase, upravit. do požadované velikosti..... :-) Kdyby dcerce nebyla už malá, neprodala bych ani za nic... S těžkým srdcem pouštíme dál do světa.... :-)

Nevím, zda byla sukýnka šitá doma.. (myslím tu spodní TUTU část sukýnky..).. My zakoupily od jiné maminky :-) Zn. na cedulce TWINKLE. Velikost 92, ale při vel. 92 byla dcerce příííliš velká jak v pase, tak i na délku... podstatně lépe seděla při vel. 98 a 104! Na fotkách z narozenin slaví dcerka zrovna 4 roky :-) Na fotce v černém triku je mladší.

Rozměr pasu na max. při natažení = 2x 29-30cm, na méně lze stáhnout regulační gumu. Délka sukně cca 28-35cm. Jinak riflovina pružnější (3%elastanu), takže krásně padne, přizpůsobí se... Jedna lehoučká odřeninka na riflovině.. ale nevím, jestli není úmyslná... nafoceno.. zakroužkováno.. a jeden mini flíček na spodním lemu..
  • 10. 11. 2023, 20:34

  • Zobrazení

    252

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie