Zobrazit přihlášovací formulář

KVALITNÍ bílosmetanový KOBEREC s lesklým vláknem

Administrace

KVALITNÍ bílosmetanový KOBEREC s lesklým vláknem

890 Kč 2 190 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 230 Kč
TENTO smetanový KOBEREC A JEŠTĚ STEJNÉ VELIKOSTI A TYPU černý S LUREXEM V JINÉ NABÍDCE NEBYLY VŮBEC POUŽÍVÁNY. V této nabídce je bílosmetanový se smetanovým lesklým vláknem podobnému lurexu. Byl jen asi týden vyzkoušený, a jelikož se nám lépe…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KVALITNÍ bílosmetanový KOBEREC s lesklým vláknem

890 Kč
Koupit
TENTO smetanový KOBEREC A JEŠTĚ STEJNÉ VELIKOSTI A TYPU černý S LUREXEM V JINÉ NABÍDCE NEBYLY VŮBEC POUŽÍVÁNY.
V této nabídce je bílosmetanový se smetanovým lesklým vláknem podobnému lurexu.
Byl jen asi týden vyzkoušený, a jelikož se nám lépe velikostí k zařízení hodily jiný, tak pak hned smotaný. A protože byl nějaký čas smotaný v šatně, tak aby v něm nebyl prach, tak jsem ho vloni v srpnu vymáchala ve vodě a malým přídavkem tekutého mýdla na ruce. A pak znovu ve vodě bez mýdla, a nechala usušit, v těch horkách, jaké letos byly, byl suchý tentýž den. Ale aby někdo nemyslel, že je nekvalitní takový ten měkký přehozový, co se dát prát v pračce, tak musím napsat¨, že tak to není, koberec má velmi pevnou spodní vazbu - podklad, silnou, pevnou, a nedá se tedy nijak překládat, jen klasicky smotat do role, ale protože jeho šířka je menší než délka vany, tak se snadno vymáchal. Šířka je 124 cm, délka je 170 cm. Jako nový, má vysoký chlup, je reprezentativní, krásný, je smetanovobílý, není béžový, více do bíla než do béžova, ale sněhová bílá to není, a už vůbec není žlutý ani flekatý, to jen dělá foťák. S roztroušenými lesklými vlákny podobnému lurexu. Fotky moc nevyšly - místy je zkreslená barva, stíny a podobně.
Velká sleva!
V obchodu z Kika měli teď nedávno stejný typ, silný huňatý s lurexem, v akci zlevněný ze 2100 na 1800 Kč, ale velikostně byl mnohem menší jen 80 krát 150 cm. kdežto tento je 124 cm krát 170 cm.
  • 18. 4. 2024, 21:56

  • Zobrazení

    429

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie