Zobrazit přihlášovací formulář

MAŠINKA TOMÁŠ NATAHOVACÍ PARNÍ MAŠINKA JAMES

Administrace

MAŠINKA TOMÁŠ NATAHOVACÍ PARNÍ MAŠINKA JAMES

145 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Je čas rozjet to plnou parou vpřed s Pullback Puffers od Fisher-Price! Děti si zamilují natahování vláčků směrem dozadu a následné sledování toho, jak jejich pára stoupá a klesá, zatímco oni uhánějí krajinou. Užijte si s vašimi malými mašinfíry dny plné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

MAŠINKA TOMÁŠ NATAHOVACÍ PARNÍ MAŠINKA JAMES

145 Kč
  • Popis zboží
Je čas rozjet to plnou parou vpřed s Pullback Puffers od Fisher-Price! Děti si zamilují natahování vláčků směrem dozadu a následné sledování toho, jak jejich pára stoupá a klesá, zatímco oni uhánějí krajinou. Užijte si s vašimi malými mašinfíry dny plné zábavy a železničního dobrodružství. Hračka procvičuje jemnou motoriku dětí, tím, že vláček drží a natahují dozadu. Také pomáhá rozvíjet představivost batolat, která si vytváří svůj vlastní svět plný oblíbených hrdinů. Vychutnejte si spolu s dětmi projížďky parním vláčkem z úžasné kolekce Thomas & Friends mašinky!

Vždy první a nejlepší! Tomáš je drzá a hlučná malá mašinka z ostrova Sodor. Často se dostává do nesnází, a to obvykle díky své horlivosti dělat věci lépe než větší a zkušenější lokomotivy. Ale v Tomášově světě mraky nikdy netrvají dlouho a on opět pospíchá plnit své úkoly na nádraží.

Rozměry balení (š v h): 23,5 x 15,5 x 14,5cm
Materiál: plast
Dostupné barvy: červená, modrá, zelená
Cena je uvedena za 1 kus hračky

Hračka je vhodná pro děti od 18 měsíců
  • 8. 9. 2019, 21:31

  • Zobrazení

    5

  • Oblíbené

    0

Kategorie