Zobrazit přihlášovací formulář

Super sandálky nejen pro úzké nožky :)

Administrace

Super sandálky nejen pro úzké nožky :)

350 Kč 450 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Výborné sandálky, velmi kvalitní a moc hezké. Dcera je s nimi moc spokojená. Jsou dokonalé i pro úzké nožky! Nicméně i majitelky "normálních" chodidel je mohou bez problému nosit - šířku snadno upravíte pomocí dvou pásků na suchý zip. Dcerka je prostě…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 10. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Super sandálky nejen pro úzké nožky :)

350 Kč
  • Popis zboží
Výborné sandálky, velmi kvalitní a moc hezké. Dcera je s nimi moc spokojená. Jsou dokonalé i pro úzké nožky! Nicméně i majitelky "normálních" chodidel je mohou bez problému nosit - šířku snadno upravíte pomocí dvou pásků na suchý zip. Dcerka je prostě měla stažené tak, jak to nejvíc šlo.
Dokonce i já jsem si je koupila ve vel. 40 (jen v decentnější barvě) a musím říct, že pohodlnější sandály jsem nikdy neměla.

Sandálky byly kupované nové, nošené jedno léto. Nejsou nijak zničené, mají jen mírné známky běžného opotřebení. Svršek je krásný (barva tyrkysová - o něco světlejší, než vyšla na fotkách, se třpytivými pásky), suché zipy drží perfektně. Lehce sešláplá podrážka pod patami a mírně okopané gumové okraje u špičky. Ve skutečnosti to není nijak dramatické, sandálky jsou pořád na velmi pohodlné nošení i na parádu a věřím, že nějaké malé slečně ještě dobře poslouží.
PC 1329 Kč.
  • Značka

    RICHTER

  • Velikost

    33

  • Rozměry

    délka stélky max. 21,5 cm

  • 12. 5. 2022, 19:02

  • Zobrazení

    89

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Růžová mikina s pejskem
Roll-up plátěné kalhoty

Kategorie