Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Vakuový čistič pleti a pórů, fialový @@@

Administrace

@@@ Vakuový čistič pleti a pórů, fialový @@@

149 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : FIALOVÝ !!! Černé tečky a rozšířené póry už vás trápit nemusí, tento pomocník s nimi hravě zatočí. Díky jemnému sání vás přístroj šetrně a během okamžiku zbaví černých teček i přebytečného mazu, zatočí i s ucpanými póry. Stačí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Vakuový čistič pleti a pórů, fialový @@@

149 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : FIALOVÝ !!! Černé tečky a rozšířené póry už vás trápit nemusí, tento pomocník s nimi hravě zatočí. Díky jemnému sání vás přístroj šetrně a během okamžiku zbaví černých teček i přebytečného mazu, zatočí i s ucpanými póry. Stačí přístroj přiložit k pokožce, nechat pracovat a je hotovo. Pocit krásné a zdravé pokožky si budete moci konečně užívat i bez utrácení za drahé krémy a procedury. Odstraňovač černých teček je snadno přenosný, péči o svoji pleť si tak můžete bez problému dopřávat i na svých cestách. Materiál plast. Napájení na 1 AAA baterie (není součástí balení). Rozměry přístroje : 15 cm x 3 cm. Baleno v ochranném blistru.

Použití : Vyčistěte pleť jakýmkoliv kosmetickým přípravkem, který je pro vás vhodný. Po dobu 15 minut ošetřujte problémové zóny pleti vakuovým čističem. Po skončení čištění pečlivě umyjte obličej studenou vodou.
  • 12. 10. 2020, 21:13

  • Zobrazení

    83

  • Oblíbené

    0

Kategorie