Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní kočárek značky INGLESINA Otutto Deluxe

Administrace

Luxusní kočárek značky INGLESINA Otutto Deluxe

12 900 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Prodává kamarádka!!!!!!!!je to opravdu v TOP STAVU!!!!TĚŽKO SEHNATELNÝ,LUXUSNÍ!!!!! Po jednom dítěti!!!sportovní verze nepoužívaná snad vůbec či jen párkrát.... Inglesina Otutto Deluxe, který stále drží svoji cenu. Pořizovací cena byla 28 000tis.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 5. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní kočárek značky INGLESINA Otutto Deluxe

12 900 Kč
  • Popis zboží
Prodává kamarádka!!!!!!!!je to opravdu v TOP STAVU!!!!TĚŽKO SEHNATELNÝ,LUXUSNÍ!!!!!
Po jednom dítěti!!!sportovní verze nepoužívaná snad vůbec či jen párkrát....
Inglesina Otutto Deluxe, který stále drží svoji cenu. Pořizovací cena byla 28 000tis. Italský značkový kočárek je opravdu luxusní, po jednom dítěti a je jako nový. Zdarma přidám deštník, monitor dechu a mnoho dalších věcí navíc.
Obsahuje:
podvozek, hluboká korba, sportovní nástavba, autosedačka, stojan, taška
Pro více informací ráda předám kontakt , kamarádka preferuje osobní odběr Český těšín!!!!!!Nechce posílat i z důvodu osobní prohlídky kočárku a vysvětlení funkcí!!!!!nutno využít osobního odběru!!!!!

Otutto Deluxe je modulární systém značky INGLESINA, který si Vás získá svým romantickým a vytříbeným stylem. Každý detail byl navržen tak, aby poskytoval Vašemu dítěti maximální pohodlí a bezpečí a Vám příjemný zážitek během jeho používání. Lehký, pevný podvozek je vyroben na nejvyšší technologické úrovni. Eleganci mu dodávají chromované trubky a ráfky koleček, které upoutají pozornost na první pohled. Všechny prvky systému lze jednoduše připojit i odpojit, takže hluboký kočárek snadno změníte na sportovní a naopak. Vanička má romantický vzhled, je velká a navržena v souladu se všemi bezpečnostními normami – lze ji použít na procházky, doma s praktickým stojanem Standup (který je součástí standardní výbavy) i v autě pomocí speciální sady Auto Kit. Sportovní kočárek je velmi pohodlný a prostorný a Vaše dítě ho může používat od prvních měsíců života. Před deštěm a větrem ho chrání zateplený nánožník, pláštěnka a ventilovaná boudička.
Preferuji osobní odběr Český Těšín.
  • 30. 11. 2019, 22:57

  • Zobrazení

    141

  • Oblíbené

    0

Kategorie