Zobrazit přihlášovací formulář

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

Administrace

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Jadeit * Hematit Jadeit - Vyzařuje klid a mír. Přináší štěstí v podnikání i v osobním životě. Vštěpuje moudrost a vzbuzuje pocit, že je všechno snadné. Odstraňuje pochybnosti a učí nás, jak se mít rád a objevit svoji hodnotu. Jadeit pomáhá upravit…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

249 Kč
  • Popis zboží
Jadeit * Hematit

Jadeit - Vyzařuje klid a mír. Přináší štěstí v podnikání i v osobním životě. Vštěpuje moudrost a vzbuzuje pocit, že je všechno snadné. Odstraňuje pochybnosti a učí nás, jak se mít rád a objevit svoji hodnotu. Jadeit pomáhá upravit narušené vztahy, zklidňuje nervy a zahání stres. V čínské kultuře symbolizuje moudrost, lásku, odvahu a skromnost. Amuletům jadeitu byla odpradávna přisuzována schopnost chránit před neštěstím a nemocemi.

Hematit - Účinný ochranný kámen, uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha. Odstraňuje vše nepříznivé a brání negativním energiím vstupovat do aury. Tím v těle nastoluje klid, mír a harmonii. Pomáhá plachým ženám, zvyšuje sebevědomí, důvěryhodnost, spolehlivost. Odstraňuje omezení, která si majitel kamene v minulosti stanovil sám. Zlepšuje paměť .
  • 29. 7. 2019, 7:10

  • Zobrazení

    5

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie