Zobrazit přihlášovací formulář

Dívčí zimní lyžařská bunda

Administrace

Dívčí zimní lyžařská bunda

1 699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Možnost objednat - dodání cca 10-14 dní materiál 100% polyester Celou nabídku Topolina naleznate na stránkách: topolino.de, nebo ernstings-family.de (lze objednat uplně vše, co tam naleznete...stačí mi zaslat odkaz na požadovanou věc + připsat velikost…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 10. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dívčí zimní lyžařská bunda

1 699 Kč
  • Popis zboží
Možnost objednat - dodání cca 10-14 dní
materiál 100% polyester
Celou nabídku Topolina naleznate na stránkách: topolino.de, nebo ernstings-family.de
(lze objednat uplně vše, co tam naleznete...stačí mi zaslat odkaz na požadovanou věc + připsat velikost)

Chladná sněhová bunda s pruhy tmavě šedé skvrnité, neonové oranžové a grafické vzory se mísí v bílé, tmavě šedé a neonové oranžové. S uzávěrem na suchý zip a reflexním potrubím na kapuci s lemem fleecovaným. Krátký stojací límec a chránič brady na skrytém zipu. Dvě kapsy na zip vybavené reflektory. Třetí kapsa na zip na levém rukávu, ideální pro skipas. Na manžetách se skrytými manžetami s otvory pro palec a pásky na suchý zip pro individuální nastavení šířky. Vnitřní fleece, sněhová sukně s lisovacími čepy a malá síťová kapsa v neonové oranzi. Na zadní straně s reflektory ve tvaru hvězdy. Odolný proti větru a vodě. Vodotěsné švy a vybaveny reflektory.

Lemovaná kapuce
Skrytý zip
Různé kapsy na zip
sněhové zábrany
Rozmanitost reflektorů

Neonové oranžové lyžařské kalhoty s odnímatelnými, pružnými a nastavitelnými podvazky. Pružný opasek s pěti poutky na opasek a na suchý zip nastavitelný na šířku, zapínání na zip a střih. Dvě kapsy na zip. S chráničem sněhu v nohách. Na nohavicích manžety s reflexním potrubím a suchým zipem pro individuální nastavení šířky. Odolné proti větru, odpuzující vodu a voděodolné švy.

Odnímatelné a nastavitelné příchytky
Dvě kapsy na zip
S ochranou proti sněhu
  • 25. 10. 2018, 11:01

  • Zobrazení

    21

  • Oblíbené

    0

Kategorie