Zobrazit přihlášovací formulář

Rám postele Leksvik + 2 zásuvky pod postel - Antik

Administrace

Rám postele Leksvik + 2 zásuvky pod postel - Antik

3 900 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
Doprava: od 1 000 Kč
Rám manželské postele Leksvik pro matraci 2x 80/200 nebo 1x 160/200, více popis mír v detailním fotu, masivní borovice v provedení Antik, prodávám bez roštů a matrace. Součástí jsou dvě originální zásuvky pod postel, leksvik anitk, které jsme si vzali při…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Rám postele Leksvik + 2 zásuvky pod postel - Antik

3 900 Kč
  • Popis zboží
Rám manželské postele Leksvik pro matraci 2x 80/200 nebo 1x 160/200, více popis mír v detailním fotu, masivní borovice v provedení Antik, prodávám bez roštů a matrace. Součástí jsou dvě originální zásuvky pod postel, leksvik anitk, které jsme si vzali při koupi rámu. Zásuvky mají kolečka a jsou přímo určené pro tuto postel...tedy jsou ze stejného materiálu jako dřevěný rám. Postel byla pořízena jako nová, přímo v obchodním domě Ikea. Dále má rám praktické úložné prostory pod policemi v záhlaví – police mohou sloužit jako noční stolek s odkládacím prostorem. Rám postele je v dobrém stavu, velmi hezký, používaný stav...pouze malinkaté oděrky na nožce na jedné bočnici, ale opravdu nic zásadního. Tato postel je prakticky již nesehnatelná. Určitě doporučuji, prodávám tento nábytek z důvodu stěhování z většího prostoru do menšího a bohužel se již nevleze do stávající místnosti.

Postel je rozložená do 3 krabic, lze poslat takto českou poštou 2x balík do 30 kg a 1x balík, ve kterých jsou zabalené bočnice. Jinak by to bouhužel českou poštou nešlo poslat, vyjde i takto nejlevněji. K posteli přiložený i originální návod pro smontování a návod i na montáž dřevěných šuplíků pod postel.

PROSÍM JEN VÁŽNÍ ZÁJEMCI.

ZASLÁNÍ ČESKOU POŠTOU NEBO VLASTNÍ ODVOZ 3KS BALÍKU PŘÍMO Z VYŠKOVA NA MORAVĚ.
  • 31. 3. 2019, 9:44

  • Zobrazení

    54

  • Oblíbené

    0

Kategorie