Zobrazit přihlášovací formulář

Balíček "Zubní hygiena pro ženy"

Administrace

Balíček "Zubní hygiena pro ženy"

667 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Zubní pasta Přírodní mořské perly Technologie bělení White Bond pomáhá odstraňovat pigmentové skvrny, bezpečně vrací přirozenou bělost vašim zubům. Čistí zuby od plaku. Zabraňuje tvorbě zubního kamene. Zajišťuje svěží dech. Zubní pasta Extra White PRO…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Balíček "Zubní hygiena pro ženy"

667 Kč
  • Popis zboží
Zubní pasta Přírodní mořské perly
Technologie bělení White Bond pomáhá odstraňovat pigmentové skvrny, bezpečně vrací přirozenou bělost vašim zubům. Čistí zuby od plaku. Zabraňuje tvorbě zubního kamene. Zajišťuje svěží dech.

Zubní pasta Extra White PRO
Pasta zvládne dokonce i ten nejodolnější pigmentovaný plak, který způsobuje tvorbu bakterií a zubního kamene. Obnovuje a udržuje přirozenou bělost skloviny, odstraňuje odolné skvrny od tabáku a kávy. Díky obsahu sloučenin vápníku, fosforu a fluoridu sodného (hmotnostní podíl fluoridu není vyšší než 0,13 %) předchází zvýšené citlivosti a posiluje sklovinu. Osvěžuje dech na dlouhou dobu.

Účinek pravidelného používání je srovnatelný s výsledkem, který poskytuje čištění ultrazvukem.

Zubní pasta "Zelený čaj a ženšen Sanchi"
Zajišťuje komplexní péči o ústní dutinu, důkladně odstraňuje zubní plak, pečuje o zdraví dásní, předchází zubnímu kazu a osvěžuje dech.
Zubní pasta obsahuje přírodní antibakteriální složky extraktu ze zeleného čaje a mentolu. Extrakt z kořene ženšenu Sanchi pomáhá normalizovat metabolické procesy v tkáních parodontu.

Vhodné pro pravidelné používáni díky jemné čisticí formuli na bázi hydratovaného oxidu křemičitého a absenci ve složení pasty fluoru, parabenů, triclosanu a chlorhexidinu.


Zubní kartáček „ProDental“
Zajišťuje šetrné čištění nejen zubů, ale i dásní, na kterých se hromadí až 90% ústních bakterií. Unikátní štětinky kartáčku pronikají do těžko přístupných míst, včetně mezizubních prostor a parodontálních kapes. Hlavu kartáčku lze sejmout a transformovat tak, aby se změnil úhel sklonu pro snadné čištění spodní části vzdálených zubů. Ergonomický tvar kartáčku umožňuje pohodlné používání, správnou a bezpečnou fixaci v ruce.
  • 18. 10. 2018, 20:09

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Kategorie