Zobrazit přihlášovací formulář

Řada InTop - hloubkové čištění vlasů a laminace

Administrace

Řada InTop - hloubkové čištění vlasů a laminace

344 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Šampon od TianDe, v jehož složení je dřevěné uhlí, představuje hloubkové mytí vlasů a pokožky hlavy od všech nečistot. Dokonale odstraňuje usazené zbytky stylingových přípravků a přitom „uvolňuje cestu“ pro výživné látky, které jsou obsaženy v přípravcích…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Řada InTop - hloubkové čištění vlasů a laminace

344 Kč
  • Popis zboží
Šampon od TianDe, v jehož složení je dřevěné uhlí, představuje hloubkové mytí vlasů a pokožky hlavy od všech nečistot. Dokonale odstraňuje usazené zbytky stylingových přípravků a přitom „uvolňuje cestu“ pro výživné látky, které jsou obsaženy v přípravcích pro další péči. Ve výsledku mohou balzámy a masky, které nanášíte po použití šamponu, pracovat mnohem účinněji.

Dřevěné uhlí ve složení šamponu účinně absorbuje přebytečný maz, což znamená, že budete muset umývat vlasy méně často. Je důležité mít na paměti, že je to dodatečný přípravek pro „generální úklid“, který stačí používat jednou až dvakrát týdně.

Šampon pro hloubkové čištění vlasů má černou barvu, ale blondýnky nemusí mít obavy. Dá se dobře opláchnout a nebarví ani světlé vlasy.
200ml


Kondicionér -
Pro dokončení dokonalého stylingu je potřeba doplnit trochu lesku nebo ještě lépe – diamantového lesku. Kondicionér na vlasy „Efekt bio-laminace“ od TianDe dodá vašim vlasům úžasný lesk a upravený vzhled bez zbytečné námahy!

V jeho složení jsou aktivní látky, které vytváří efekt bio-laminace. Lesklé a hedvábné – vaše vlasy budou vypadat jako z obálky módního časopisu. Už žádné „chmýří“ na hlavě – jenom zářivá hladká hříva a lehké rozčesávání. Aktivní složky kondicionéru hydratují a změkčují vlasy, uhlazují šupinky, dělají každý vlas hladkým a zajišťují efekt expresního stylingu „pramínek na pramínek“. Přípravek má antistatický účinek.

Tento kondicionér se ideálně hodí pro všechny typy vlasů: poškozené po stylingových přípravcích nebo trvalé ondulaci, tenké, jemné a suché, vlnité a nepoddajné vlasy.

Cena za 1balení/1ks
  • 25. 11. 2018, 23:10

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Kategorie