Zobrazit přihlášovací formulář

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

Administrace

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Jaspis * Jadeit * Hematit * Růženín Jaspis - Kámen přinášející oporu, klid a pomoc ve stresu. Ochraňuje před fyzickými i duševními riziky. Pohlcuje negativní energii. Dodá odvahu k naplnění Vašich záměrů a tužeb. Zvyšuje organizační schopnosti,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

249 Kč
  • Popis zboží
Jaspis * Jadeit * Hematit * Růženín

Jaspis - Kámen přinášející oporu, klid a pomoc ve stresu. Ochraňuje před fyzickými i duševními riziky. Pohlcuje negativní energii. Dodá odvahu k naplnění Vašich záměrů a tužeb. Zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování, představivost a přitahuje štěstí. Srovnává a nastavuje čakry. Jaspis má léčivou energii klidné a spolehlivé síly. Podporuje skromnost, nezištnost, chrání před zlobou a nenávistí.

Jadeit - Vyzařuje klid a mír. Přináší štěstí v podnikání i v osobním životě. Vštěpuje moudrost a vzbuzuje pocit, že je všechno snadné. Odstraňuje pochybnosti a učí nás, jak se mít rád a objevit svoji hodnotu. Jadeit pomáhá upravit narušené vztahy, zklidňuje nervy a zahání stres. V čínské kultuře symbolizuje moudrost, lásku, odvahu a skromnost. Amuletům jadeitu byla odpradávna přisuzována schopnost chránit před neštěstím a nemocemi.

Hematit - Účinný ochranný kámen, uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha. Odstraňuje vše nepříznivé a brání negativním energiím vstupovat do aury. Tím v těle nastoluje klid, mír a harmonii. Pomáhá plachým ženám, zvyšuje sebevědomí, důvěryhodnost, spolehlivost. Odstraňuje omezení, která si majitel kamene v minulosti stanovil sám. Zlepšuje paměť .

Růženín - Je neodolatelně svůdný kámen a posel lásky. Vyzařuje jemnou energii, která uklidňuje emoce a nastoluje dokonalou duševní rovnováhu. Působí na srdeční čakru. Jemně čistí a opravuje zakořeněné negativní postoje vůči sobě samému, nedostatečnou sebeúctu a podlomené sebevědomí. Pomáhá hojit raněné city a staré křivdy. Je nositelem naděje. Je vhodné jej při sobě nosit při stresujících situacích. Je kamenem nepodmíněné lásky a nekonečného míru. Čistí a otevírá srdce na všech úrovních. Pokud k sobě chcete přilákat lásku, je r
  • 22. 1. 2019, 21:36

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie