Zobrazit přihlášovací formulář

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

Administrace

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Křišťál * Howlit * Hematit Křišťál - Čistí mysl, ostří vnímání a posiluje paměť. Co do léčivých účinků stojí křišťál na prvním místě mezi všemi kameny. Položen vedle ostatních kamenů zesiluje jejich energii a harmonizuje je. Zlepšuje proudění energií…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

249 Kč
  • Popis zboží
Křišťál * Howlit * Hematit

Křišťál - Čistí mysl, ostří vnímání a posiluje paměť. Co do léčivých účinků stojí křišťál na prvním místě mezi všemi kameny. Položen vedle ostatních kamenů zesiluje jejich energii a harmonizuje je. Zlepšuje proudění energií mezi čakrami. Přiložen na čakru pomáhá nastolit porušenou rovnováhu. Pomáhá soustředění a uvolňuje dosud zamčenou paměť. Je nejsilnějším zesilovačem energie na této planetě.

Howlit - Je mimořádně uklidňující kámen. Položený pod polštářem je vynikajícím prostředkem proti nespavosti. Pomáhá při projevení a naplnění ambicí. Učí trpělivosti a současně potlačuje vztek a zlost. Pomáhá překonat přílišnou kritičnost a sobectví. Posiluje kladné povahové rysy Uklidňuje mysl, umožňuje klidnou a racionální komunikaci. Posiluje paměť, vzbuzuje touhu po poznání.

Hematit - Účinný ochranný kámen, uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha. Odstraňuje vše nepříznivé a brání negativním energiím vstupovat do aury. Tím v těle nastoluje klid, mír a harmonii. Pomáhá plachým ženám, zvyšuje sebevědomí, důvěryhodnost, spolehlivost. Odstraňuje omezení, která si majitel kamene v minulosti stanovil sám. Zlepšuje paměť .
  • 9. 7. 2019, 19:14

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie