Zobrazit přihlášovací formulář

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

Administrace

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Jadeit * Perleť * Křišťál Jadeit - Vyzařuje klid a mír. Přináší štěstí v podnikání i v osobním životě. Vštěpuje moudrost a vzbuzuje pocit, že je všechno snadné. Odstraňuje pochybnosti a učí nás, jak se mít rád a objevit svoji hodnotu. Jadeit pomáhá…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

249 Kč
  • Popis zboží
Jadeit * Perleť * Křišťál

Jadeit - Vyzařuje klid a mír. Přináší štěstí v podnikání i v osobním životě. Vštěpuje moudrost a vzbuzuje pocit, že je všechno snadné. Odstraňuje pochybnosti a učí nás, jak se mít rád a objevit svoji hodnotu. Jadeit pomáhá upravit narušené vztahy, zklidňuje nervy a zahání stres. V čínské kultuře symbolizuje moudrost, lásku, odvahu a skromnost. Amuletům jadeitu byla odpradávna přisuzována schopnost chránit před neštěstím a nemocemi.

Křišťál - Čistí mysl, ostří vnímání a posiluje paměť. Co do léčivých účinků stojí křišťál na prvním místě mezi všemi kameny. Položen vedle ostatních kamenů zesiluje jejich energii a harmonizuje je. Zlepšuje proudění energií mezi čakrami. Přiložen na čakru pomáhá nastolit porušenou rovnováhu. Pomáhá soustředění a uvolňuje dosud zamčenou paměť. Je nejsilnějším zesilovačem energie na této planetě.

Perleť - Vyrovnává emoce, pomáhá otevřít mysl a napomáhá větší přizpůsobivosti. Díky ní lépe čelíme problémům. Učí nás zvládat vypjaté situace a rozvíjí naši schopnost vyjít s druhými. Pomáhá nám zvládat potíže v partnerském vztahu. Probouzí ochotu pomáhat, učí nás lépe komunikovat s druhými a ne vždy upřednostňovat vlastní potřeby.
  • 13. 7. 2019, 8:38

  • Zobrazení

    22

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie