Italská horká čokoláda Cioconat se stává neodolatelnou delikatesou pro svoji krémovou a jemnou konzistenci. Možnost přípravy s mlékem nebo sójovým mlékem a šlehačkou.
Složení:
Cukr, kukuřičný škrob, přírodní kakaové máslo (9%), syrovátkový prášek, laktóza, zahušťovadlo: E 466, aromata, sůl, emulgátor: sojový lecitin.
Upozornění:
Může obsahovat stopy, mléka, oříšků, vajec a sóji. Neobsahuje lepek!
Popis:
Nápoj v prášku pro přípravu horkého nápoje.
Příprava:
- v gastro provozovnách: obsah sáčku se smíchá se 110-125 ml mléka a provaří horkou párou z profi kávovaru dokud nezhoustne.
- v domácnostech: Obsah sáčku smíchejte se 110-125ml teplého mléka, porci promícháme až se směs úplně rozpustí. Poté mírně provařit. Až začne objem v hrníčku narůstat, vytáhneme z mikrovlnné trouby a chvíli mícháme.
Nutriční hodnoty (ve 100g nápoje):
Energická hodnota: 1857 kJ / 440 kcal
Tuky: 10 g
z toho sycené mastné kyseliny: 5,9 g
Sacharidy: 85 g
z toho cukry: 67 g
Bílkoviny: 1,1 g
Chlorid sodný (sůl): 0,95 g
Výrobce:
N.F. FOOD SRL, Itálie
Váha:
28g
Zdroj
fotografie
Veronika B.