Zobrazit přihlášovací formulář

Casualplay S4 3v1 TOP STAV!

Administrace

Casualplay S4 3v1 TOP STAV!

3 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
[Kočárek Casualplay S4] Po jednom dítěti, Top stav! Terénní trojkolka Casualplay S4 s nezávislým zavěšením je nejideálnějším řešením pro aktivní rodiče, kteří se s kočárkem rádi vydávají na nové cesty. Maminkami je často považován za městský kočárek,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 8. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Casualplay S4 3v1 TOP STAV!

3 999 Kč
  • Popis zboží
[Kočárek Casualplay S4]
Po jednom dítěti, Top stav!
Terénní trojkolka Casualplay S4 s nezávislým zavěšením je nejideálnějším řešením pro aktivní rodiče, kteří se s kočárkem rádi vydávají na nové cesty. Maminkami je často považován za městský kočárek, designově velmi dobře proveden. Na rovném povrchu se kočárek ovládá jednoduše a snadno, pouze jednou rukou a v terénu se osvědčí jeho nafukovací kolečka. Přední dvojité kolečka, otáčivé o 360°, dělá kočárek dobře stabilním.
Kočárek je kompatilní jak na autosedačku, tak na hlubokou vaničku a sportovní nástavbu. Hlubokou vaničku je možné připnout do auta, stejně jako autosedačku.Sportovní nástavba je polohovatelné do několika poloh, ale ne do úplného lehu, takže není vhodná pro děti od narození, ale jen pro ty, které už dokáží sami sedět. Stejně tak je polohovatelná i opěrka nožiček a to do dvou poloh.
Základní charakteristika kočárku Casualplay S4

Kočárek disponuje 4 velkými nafukovacími koly s nezávislým zavěšením, které absorbují veškeré nárazy na každém povrchu. Všechna kola jsou odnímatelné, aby bylo skladování kol i kočárku jednodušší. Pumpička k dofoukání kol je standardně dodávána s každým kočárkem S4.
Přední, dvojité kolo, otáčivé o 360° s možností aretace.
Odružení přední i zadní nápravy.
Zádová opěrka je polohovatelná a lze sklopit do několika různých poloh pomocí nastavovacích popruhů. Opěrka tak umožní, aby dítě v kočárku sedělo a nebo leželo a spalo. Leh však není úplný.
Kočárek S4 se skládá do tzv. nůžek, s bezpečnostním zámkem.
Je velmi pohodlný pro dítě díky svým vysoce kvalitním prodyšným materiálům.
Předností je hlavně velkokapacitní koš, který maminka využije kdykoli na nákupy a nebo jiné potřeby pro dítě.
Všechny kočárky
  • Značka

    CASUALPLAY

  • Rozměry

    Velikost po složení š 63 cm, d 86 cm, v 49 cm Šířka přední nápravy 19 cm Šířka zadní nápravy 63 cm Sedátko 27x37 cm ( h,š ) Váha 12,5 kg

  • 20. 4. 2019, 7:31

  • Zobrazení

    18

  • Oblíbené

    0

Kategorie