Zobrazit přihlášovací formulář

Školní batoh TOPGAL - pro 1-3 třídu chlapecký

Administrace

Školní batoh TOPGAL - pro 1-3 třídu chlapecký

700 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 100 Kč
Jedná se o školní batoh zn. Topgal. Kupovaný v kamenném obchodě, nošený pouze jedním dítětem a to 1- 3. třída. Vydržel by i déle, ale syn musí kromě učení nosit i zdravotní pomůcky, tak proto jsme do 4. třídy kupovali větší. Jinak by nebyl problém s ním…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 12. 2004
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Školní batoh TOPGAL - pro 1-3 třídu chlapecký

700 Kč
  • Popis zboží
Jedná se o školní batoh zn. Topgal. Kupovaný v kamenném obchodě, nošený pouze jedním dítětem a to 1- 3. třída. Vydržel by i déle, ale syn musí kromě učení nosit i zdravotní pomůcky, tak proto jsme do 4. třídy kupovali větší. Jinak by nebyl problém s ním vydržet déle. Plně funkční, nezničený. Jediné místo kde je vidět, že byl nošen je na předním díle spodním okraji reflexní pruh trochu odřený, viditelné při důkladném prohlídnutí, jinak ani nelze poznat. Batoh má dvě menší kapsy na zip a tři velké kapsy, také na zip. V jedné z nich je potom ještě menší kapsa opět na zip. Vše viz foto.
Batoh má anatomicky tvarovaný zádový systém a dostatečně široké popruhy . Z boku je možnost umístit lahev s pitím a nebo kapsičku zavřít zipem = zmenšit, pokud není pití.
Pořizovací cena byla 1690,00 Kč. Prodávám za 700 - myslím, že ještě krásně poslouží dalšímu školáčkovi.
  • 19. 6. 2020, 19:10

  • Zobrazení

    23

  • Oblíbené

    0

Kategorie