Zobrazit přihlášovací formulář

Kabelka na kočárek Il Tutto - tmavě modrá

Administrace

Kabelka na kočárek Il Tutto - tmavě modrá

890 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 65 Kč
Prodám úžasnou luxusní kabelku na kočárek značky II Tutto. Kabelka je naprosto vynikající a vše potřebné se do ni vejde, jak pro dítě, tak pro maminku. Bohužel už nemám předního medvídka. Popis: Kabelka Il Tutto lze snadno zavěsit na madlo kočárku nebo…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 11. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kabelka na kočárek Il Tutto - tmavě modrá

890 Kč
  • Popis zboží
Prodám úžasnou luxusní kabelku na kočárek značky II Tutto. Kabelka je naprosto vynikající a vše potřebné se do ni vejde, jak pro dítě, tak pro maminku. Bohužel už nemám předního medvídka.
Popis:
Kabelka Il Tutto lze snadno zavěsit na madlo kočárku nebo nosit přes rameno. Vnitřní podšívka s kapsami jde snadno vyjmout a kabelka může být používána jako elegantní taška. Toto řešení rozšiřuje možnosti využití kabelky i na čas, kdy dítě není s maminkou. A kabelka Il Tutto bude sloužit i po té, co děti odrostou plínkám.
Kromě izolačního obalu na dětskou lahvičku, přebalovací podložky a malé průhledné multifunkční taštičky na zip, má Il Tutto kabelka kapsičku na mobil, na tužky a pera a kapsu na zip na osobní věci. Il Tutto ve Vás vidí elegantní ženu i krásnou maminku a nabízí Vám komfortní přechod mezi těmito životními rolemi.
  • 29. 3. 2020, 21:35

  • Zobrazení

    62

  • Oblíbené

    0

Kategorie