Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO DUPLO 10836 NÁMĚSTÍ

Administrace

LEGO DUPLO 10836 NÁMĚSTÍ

1 245 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 95 Kč
LEGO DUPLO – Náměstí 10836 je kreativní sada ze scénáře skutečného života v prostředí na Náměstí. Prozkoumávejte Náměstí plné zábavy a možností ke hraní. Balení má 98 kostek. Přehrávej si scénáře ze skutečného života v LEGO® DUPLO® Moje město: snadno…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO DUPLO 10836 NÁMĚSTÍ

1 245 Kč
  • Popis zboží
LEGO DUPLO – Náměstí 10836 je kreativní sada ze scénáře skutečného života v prostředí na Náměstí. Prozkoumávejte Náměstí plné zábavy a možností ke hraní. Balení má 98 kostek.

Přehrávej si scénáře ze skutečného života v LEGO® DUPLO® Moje město: snadno pochopitelném a rozpoznatelném světě s moderními DUPLO figurkami. Objevte Náměstí se svým malým - je toho zde tolik, co můžete vidět a dělat! Otáčejte kolečky k otáčení auta pro mechanika, kupujte čerstvé výrobky v pekárně a v zelinářství nebo zajděte k doktorovi na kontrolu! Součástí je pět DUPLO figurek(mechanik, prodavačka, doktor, maminka a dítě).

Součástí je garáž s autem a otáčecím pracovním stolem díky ozubenému kolečku, zelinář, doktor, pekárna s otevírací troubou, střecha s otevíracími okny.
Obsahuje kostky zdobené jako preclík, ovoce, zelenina, dort, dveře trouby, oční test, cedule pekárny a cedule mechanika, které slouží jako začátky příběhů.
Mezi doplňky najdeš kolečkové křeslo, dvě pokladny, bagety, automat na žvýkačky, košíky s ovocem, banány, květiny, dopravní kužel a benzínovou pumpu.
Používejte moderní postavy, doplňky a zdobené kostky, s jejichž pomocí si můžete se svým malým dítětem užít spousty zábavy a přehrávat si každodenní situace.
Otáčej ozubenými kolečky, aby se auto na pracovním stole točilo, nebo peč bagety v troubě.
Postav si své město s tímto zábavným a snadno postavitelným modelem, který rozvíjí rané stavitelské dovednosti a poskytuje nekonečné množství možností ke hře.
Malé děti si zamilují hrát si a při tom se učit, jak zaplatit v obchodě za pečivo, jak zajít na kontrolu k lékaři, jak natankovat do auta benzín a jak přecházet silnici.
  • 4. 9. 2019, 21:24

  • Zobrazení

    40

  • Oblíbené

    0

Kategorie