Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní kosmetická pánská sada

Administrace

Luxusní kosmetická pánská sada

1 207 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Regenerační balzám po holení Zklidňuje pokožku po holení, odstraňuje podráždění. Udržuje normální hladinu hydratace pokožky, brání její dehydrataci. Normalizuje hladinu pH, zvyšuje ochranné vlastnosti pokožky. Vhodné pro všechny typy mužské pleti a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní kosmetická pánská sada

1 207 Kč
  • Popis zboží
Regenerační balzám po holení
Zklidňuje pokožku po holení, odstraňuje podráždění. Udržuje normální hladinu hydratace pokožky, brání její dehydrataci. Normalizuje hladinu pH, zvyšuje ochranné vlastnosti pokožky.
Vhodné pro všechny typy mužské pleti a věkové kategorie.


Pánský sprchový gel se stříbrem
Sprchový gel je navržen podle zvláštností mužské pokožky. Ve složení pánského sprchového gelu od TianDe se nachází dezinfekční a antibakteriální koloidní stříbro. Ničí mikroorganismy a brání vzniku nepříjemného zápachu. Zároveň poskytuje silný a dlouhotrvající dezodorizační účinek. Kromě toho má koloidní stříbro protizánětlivý a hojící účinek, v kombinaci s dalšími aktivními složkami sprchového gelu zmírňuje podráždění, hojí drobné ranky, zjemňuje, chrání před zápachem potu.
Přípravek výborně pění. Má dlouhotrvající, ale přitom velice delikátní svěží vůni. Zalíbí se jak zralým mužům, tak i mladíkům.
Neobsahuje parabeny ani barviva.


Krém na holení pro muže
Textura husté šlehačky umožní, aby krém snadno vytvořil hustou pěnu, která zajistí hladké klouzání žiletky. Krém obohacený o extrakt z kalanchoe zmírňuje nepohodlí spojené s holením. Olej z máty peprné daruje chladivý pocit.


Pleťová voda po holení Man Inside
Voda po holení Man Inside byla vytvořena speciálně pro mužskou pokožku. Zaujme každého představitele silného pohlaví, protože stejně jako pravý muž nedává prázdné sliby a odvádí pořádnou práci! Voda zklidní pokožku po holení a eliminuje podráždění, pokožka pak zůstane svěží a čistá po celý den.
Voda po holení Man Inside zklidní tvář a krk po holení, účinně odstraní podráždění, ke kterému nevyhnutelně dochází během holení.
Lehká, nevtíravá vůně dodá svěžest na celý den. Díky účinným slož
  • 3. 12. 2018, 13:37

  • Zobrazení

    7

  • Oblíbené

    0

Kategorie