Zobrazit přihlášovací formulář

Himalájská růžová sůl DETOX, OČIŠTĚNÍ, EXZÉMY...

Administrace

Himalájská růžová sůl DETOX, OČIŠTĚNÍ, EXZÉMY...

25 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 23 Kč
DETOX, OČIŠTĚNÍ ► Kdo by chtěl vyzkoušet přírodní himalájskou sůl do koupele, pak zde možnost menšího balení 25 g. Růžová Himalájská sůl se těží v solném dolu v oblasti Khewra v podhůří Himalaje. Její stáří je víc než 250 mil. let a čistota obsahu soli…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Himalájská růžová sůl DETOX, OČIŠTĚNÍ, EXZÉMY...

25 Kč
  • Popis zboží
DETOX, OČIŠTĚNÍ ► Kdo by chtěl vyzkoušet přírodní himalájskou sůl do koupele, pak zde možnost menšího balení 25 g. Růžová Himalájská sůl se těží v solném dolu v oblasti Khewra v podhůří Himalaje. Její stáří je víc než 250 mil. let a čistota obsahu soli NaCl je jedna z nejvyšších na světě = 98% NaCl. Navíc obsahuje pro tělo důležité minerály jako např. železo, mangan, vápník, které dodávají soli jedinečnou narůžovělou barvu.
Očišťující koupel připravená z himálajské soli využívá čisté přírodní síly minerálů k detoxikaci a regeneraci organismu. Prohřívací koupel skvěle uvolňuje svaly i zatuhlé klouby, zlepšuje prokrvení pokožky a lehce ji tonizuje. Solná koupel v himalájské soli (ideálně tzv. solanka), zmírňuje projevy ekzémů (např. lupenka) a aktivuje samoléčebné procesy organismu.
Himalájská sůl je čistý přírodní produkt s více než 80 minerálními látkami (horčík, bromidy, měď atd.).
  • Značka

    VIVACO ČR

  • Rozměry

    Tloušťkou se vejde ještě jako doporučená zásilka.

  • 1. 3. 2020, 22:16

  • Zobrazení

    51

  • Oblíbené

    0

Kategorie