Zobrazit přihlášovací formulář

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

Administrace

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Citrín * Křemen meloun Citrín - Posiluje spontánnost, pozitivní myšlení, radost, pocit volnosti a také touhu po poznání, modrosti a duchovním naplnění. Citrín rázně skoncuje s negativním myšlením, smutkem a depresemi. Zastaví odliv energie. Také se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

249 Kč
  • Popis zboží
Citrín * Křemen meloun

Citrín - Posiluje spontánnost, pozitivní myšlení, radost, pocit volnosti a také touhu po poznání, modrosti a duchovním naplnění. Citrín rázně skoncuje s negativním myšlením, smutkem a depresemi. Zastaví odliv energie. Také se věří, že přináší bohatství, hojnost a prosperitu. Svému majiteli předává teplo a zvyšuje jeho tvůrčí schopnosti. Citrín je štědrý a šťastný kámen, který Vás bude ponoukat, aby jste se o všechno rozdělili – ale současně Vám pomůže žít v hojnosti. Pomáhá nám, abychom se přijali takoví, jaký jsme. Dodává sebedůvěru, posiluji individualitu, zvyšuje motivaci a sebevyjádření. Pomáhá optimisticky hledět do budoucnosti.

Křišťál (Křemen) - Čistí mysl, ostří vnímání a posiluje paměť. Co do léčivých účinků stojí křišťál na prvním místě mezi všemi kameny. Položen vedle ostatních kamenů zesiluje jejich energii a harmonizuje je. Zlepšuje proudění energií mezi čakrami. Přiložen na čakru pomáhá nastolit porušenou rovnováhu. Pomáhá soustředění a uvolňuje dosud zamčenou paměť. Je nejsilnějším zesilovačem energie na této planetě.
  • 19. 1. 2019, 8:40

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie