Zobrazit přihlášovací formulář

Silné ponožky s MERINO vlnou VOXX Etrex

Administrace

Silné ponožky s MERINO vlnou VOXX Etrex

206 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Froté ponožky, polstrované zóny proti otlakům a puchýřům, anatomicky tvarováno na levou a pravou nohu, jemný svěr lemu, vysoká prodyšnost, antibakteriální ochrana materiálu silproX s ionty stříbra, maximální tepelný comfort díky merino vlně CLIMAYARN. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Silné ponožky s MERINO vlnou VOXX Etrex

206 Kč
  • Popis zboží
Froté ponožky, polstrované zóny proti otlakům a puchýřům, anatomicky tvarováno na levou a pravou nohu, jemný svěr lemu, vysoká prodyšnost, antibakteriální ochrana materiálu silproX s ionty stříbra, maximální tepelný comfort díky merino vlně CLIMAYARN.
Vel. 35-38 (23-25),39-42 (26-28), 43-46 (29-31). Barvy: tm. modrá, černá,sv. a tm.šedá, bílá, růžová, modrá.
Složení: polypropylen Silprox 50%, vlna 45%, elastan 5%.
CLIMAYARN: dokonalá kombinace Merino vlny a značkového polypropylenu s ionty stříbra. Tato kombinace zajišťuje výrazně vyšší odolnost proti opotřebení, vysoký tepelně izolační komfort a antibakteriální účinky. Ponožky z tohoto materiálu zajišťují ideální teplotu pro tělo i v nejhorších klimatických podmínkách.
SilproX: speciálně vypředené polypropylénové vlákno s obsahem iontů stříbra. Polypropylen maximálně transportuje vlhkost. Ionty stříbra zpomalují a omezují růst bakterií způsobujících rozklad potu tím, že narušují jejich buněčnou stěnu. Tyto vlastnosti zabraňují zápachům a tvorbě plísní.
  • Značka

    VOXX

  • Velikost

    38

  • 29. 11. 2020, 18:26

  • Zobrazení

    90

  • Oblíbené

    0

Kategorie