Zobrazit přihlášovací formulář

Portrétní objektiv Canon EF 50mm f/1,8 STM vzáruce

Administrace

Portrétní objektiv Canon EF 50mm f/1,8 STM vzáruce

2 450 Kč 3 200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 120 Kč
V záruce včetně dokladu o koupi z října 2017 u Megapixel. V originál krabičce. Fotí skvěle, portréty s krásným jemným rozostřeným pozadím, díky nízké cloně 1,8. Prodávám, neboť přecházím na vyšší model od Sigmy. Možný osobní předání v Praze. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 4. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Portrétní objektiv Canon EF 50mm f/1,8 STM vzáruce

2 450 Kč
  • Popis zboží
V záruce včetně dokladu o koupi z října 2017
u Megapixel. V originál krabičce. Fotí skvěle, portréty s krásným jemným rozostřeným pozadím, díky nízké cloně 1,8. Prodávám, neboť přecházím na vyšší model od Sigmy.
Možný osobní předání v Praze.

Specifikace:
Tento nástupce kompaktního a lehkého objektivu Canon EF 50mm f/1,8 II je nově vybaven rychlým a tichým krokovým motorkem STM, 7lamelovou clonou a kvalitou obrazu, která stále zůstává v rozporu s jeho cenou.

Objektiv Canon EF 50mm f/1.8 STM je nástupcem velmi oblíbeného pevného objektivu Canon EF 50mm f/1.8 II, který patří mezi cenově zcela nejdostupnější objektivy pro zrcadlovky Canon EOS. Novince zůstaly všechny hlavní výhody předchůdce, tedy ohnisková vzdálenost 50mm, výborná světelnost f/1,8 i kresba, nízká cena i možnost využití objektivu na APS-C, či Full-frame zrcadlovkách.

Výrazného vylepšení se dočkalo ostření - to nyní zajišťuje rychlý a tichý krokový motorek STM, dále irisová clona - počet lamel stoupl z pěti na sedm a snížila se i minimální ohnisková vzdálenost ze 45cm na 35cm. Proměnou prošel také bajonet, který má nyní již kovové provedení, nikoliv plastové.

Tento cenově dostupný pevný objektiv je díky své vysoké světelnosti vhodný nejen pro kreativní portréty, ale také snímky za velmi slabého osvětlení. Díky tichému krokovému motorku STM vám objektiv nabídne také plynulejší zaostřování při natáčení videosekvencí, díky čemuž vašim záběrům dodáte mnohem snadněji opravdu filmový vzhled. Optické členy disponují povrchovou úpravou Super Spectra zabraňující odleskům a zdvojení obrazu při snímání v protisvětle.

Díky váze, která čítá pouhých 160g a malým rozměrům (7x4cm) zabere ve vaší brašně či kapse tento objektiv jen minimum místa.

Technické parametry
Průměr filtru 49
  • 13. 3. 2019, 10:14

  • Zobrazení

    12

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Vesta Béžová Regular Fit Save the duck
Prošívaná přechová bunda
Vesta Béžová Regular Fit Save the duck
Prošívaná přechová bunda

Kategorie