Zobrazit přihlášovací formulář

Didicar - Vozítko žluté

Administrace

Didicar - Vozítko žluté

1 499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Jedinečný cestovní prostředek pro děti ale i pro dospělé - odrážedlo. Tento veselý žlutý model je pevný a snadno se sestavuje. Jízda na odrážedlu zlepšuje stabilitu, držení těla a svalovou sílu a rozvíjí koordinaci a rovnováhu. Didicar je lehký a dobře se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Didicar - Vozítko žluté

1 499 Kč
  • Popis zboží
Jedinečný cestovní prostředek pro děti ale i pro dospělé - odrážedlo. Tento veselý žlutý model je pevný a snadno se sestavuje. Jízda na odrážedlu zlepšuje stabilitu, držení těla a svalovou sílu a rozvíjí koordinaci a rovnováhu. Didicar je lehký a dobře se skladuje. Je bezpečný i pro malé děti, nenajdete na něm žádné ostré hrany, vše je příjemně oblé. Odrážedlo je ideální pro použití uvnitř i venku na jakémkoli tvrdém, hladkém a rovném povrchu. Díky vysoké nosnosti si jízdu užijí kromě dětí i dospělí.



Jízda na odrážedlu Didicar je příjemně jednoduchá. Nejprve se obkročmo posadíte, opřete si nohy o opěrky a oběma rukama se chytíte volantu. Poté stačí otočit volantem zleva doprava a jízda vpřed sama začíná! Pokud chcete jet rychleji, nakloňte se dopředu a použijte při točení volantem celé tělo. Maximální rychlost, kterou na hladké rovině Didicar vyvine, je cca 9,6 km/h, obvykle ale jede v rozmezí 5-6 km/h.



Vhodné pro děti od 3 let. Nosnost 120kg. Materiál - plast. Rozměr: 79x42x30cm
  • Značka

    DIDICAR

  • Rozměry

    Při objednávání zvolte barvu - žlutou, červenou, modrou, zelenou

  • 15. 5. 2022, 9:25

  • Zobrazení

    227

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie