Zobrazit přihlášovací formulář

Společenská rodinná hra hovínko na hlavě toaleta

Administrace

Společenská rodinná hra hovínko na hlavě toaleta

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 80 Kč
Společenská rodinná hra hovínko na hlavě toaleta Společenská hra pro celou rodinu. Počet hráčů 1 – 5. Vhodná věková kategorie od 5+ let. Výrobek má evropský certifikát bezpečnosti CE. Pravidla hry: Položte polštářek se smajlíkem…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Společenská rodinná hra hovínko na hlavě toaleta

199 Kč
  • Popis zboží
Společenská rodinná hra hovínko na hlavě toaleta



Společenská hra pro celou rodinu. Počet hráčů 1 – 5. Vhodná věková kategorie od 5+ let. Výrobek má evropský certifikát bezpečnosti CE.



Pravidla hry:

Položte polštářek se smajlíkem uprostřed stolu, tak aby na něj všichni dosáhli. Pokud hrají pouze dva hráči, použijte karty pouze se dvěma mouchami. Pokud hrají 3 hráči, použijte karty se 3 mouchami. Pokud hrají 4 hráči, použijte karty se 4 mouchami. Pokud hraje 5 hráčů, použijte karty s 5 mouchami. Karty pořádně zamíchejte a rozdejte hráčům, tak aby jste Vy ani nikdo jiný neviděl co karty ukazují. Počítejte do 3 a vyložte karty. Ve stejný okamžik všichni vyloží všechny karty na stůl. Tato hra je o rychlosti. Hra začíná, když pouze jeden z hráčů položí na stůl oranžové WC. Pokud máte ve svých kartách WC, ale jiné barvy, začínáte hru. Cílem hry je seřadit správný postup: WC, hovínko, toaletní papír a mytí rukou. Vyhrává ten, který nejdříve zbaví se svých karet a plácne polštářek se smajlíkem uprostřed stolu. Ten hráč, který prohrál si dá na hlavu hovínko. Hodně štěstí!



Sada obsahuje:

- 5 hovínek na šňůrkách

- polštářek se smajlíkem

- 48 karet ke hře (WC, hovínko, toaletní papír, mytí rukou)



Rozměry:

- hovínko na šňůrce: 7 cm x 6 cm

- polštářek se smajlíkem: 15 cm x 12 cm

- balení: 27 cm x 27 cm x 6 cm
  • 25. 11. 2020, 14:09

  • Zobrazení

    173

  • Oblíbené

    1

Kategorie