Zobrazit přihlášovací formulář

LUXUSNÍ ZNAČKOVÝ SKOTSKÝ PULOVR ZE 100% OVČÍ VLNY

Administrace

LUXUSNÍ ZNAČKOVÝ SKOTSKÝ PULOVR ZE 100% OVČÍ VLNY

590 Kč 2 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 85 Kč
Prodám teplý zimní pulovr ze 100% ovčí vlny. Vlna je příjemná na omak, nekousavá, není hrubá, po přejetí po tváři, je to ovčí vlna, ale pochopitelně hebká jako mohér. Silnější objemnější pulovr, barva je smetanovobéžová s malým přídavkem tu a tam hnědých…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LUXUSNÍ ZNAČKOVÝ SKOTSKÝ PULOVR ZE 100% OVČÍ VLNY

590 Kč
  • Popis zboží
Prodám teplý zimní pulovr ze 100% ovčí vlny. Vlna je příjemná na omak, nekousavá, není hrubá, po přejetí po tváři, je to ovčí vlna, ale pochopitelně hebká jako mohér. Silnější objemnější pulovr, barva je smetanovobéžová s malým přídavkem tu a tam hnědých nebo černých krátkých nitek či nopků. To bude mít tu výhodu, že kdyby jste si někdy udělali flíček a zůstala by po něm stopa, že to nebude znát, neboť je svetr takto barevně pleten. Pulovr je nový, je to dárek z minulých vánoc, značka Highland Home industries, neboli je vyroben skotskou firmou, která má domácí výrobu teplých svetrů, inu ve Skotsku je dlouhá a nevlídná zima. Velikost XL. Vše je napsáno, značka, i to, že je to 100% vlna a že byl vyroben ve SKOTSKU. – Made in Scotland.
Vnější míry: přes prsa je obvod 120 cm, s natažením 140 cm jako nic, dole je pružná manžeta, určená k natažení, ta má obvod stažený 98 cm, natažený až 140 cm. Délka je 74 cm. Prodávám, protože se jich mi sešlo několik, a postupně prodám až na jeden i ty druhé, takové silně pulovry zabírají i kus místa ve skříni. Pulovr byl jen vyzkoušený, je nový, bez visačky, ale s všitými štítky, včetně označení vlny slovně i značkou -známým klubkem. PC kolem 2000 Kč. Nyní velká sleva!.
NA FIGURÍNĚ VISÍ, PROTOŽE TA MÁ OBVOD JEN 83 CM PŘES PRSA.
  • 12. 4. 2021, 21:51

  • Zobrazení

    192

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie