Zobrazit přihlášovací formulář

Odrážedlo minnie Kiddieland se zvukem a světlem a

Administrace

Odrážedlo minnie Kiddieland se zvukem a světlem a

1 099 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 75 Kč
Elektronické odrážedlo Disney Minnie od Kiddieland je nádherná hračka vhodná pro holčičky od 12 do 36 měsíců v růžovém provedení. Má pohádkový motiv s obrázky Minnie. Děti si mohou vybrat na dětském odrážedle různé zvuky a vydat se na průzkum okolí.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Odrážedlo minnie Kiddieland se zvukem a světlem a

1 099 Kč
  • Popis zboží
Elektronické odrážedlo Disney Minnie od Kiddieland je nádherná hračka vhodná pro holčičky od 12 do 36 měsíců v růžovém provedení. Má pohádkový motiv s obrázky Minnie. Děti si mohou vybrat na dětském odrážedle různé zvuky a vydat se na průzkum okolí. Součástí holčičího odrážedla jsou hodiny v přední části, s jejichž pomocí se děti mohou učit čas, dále otevírací okénko, telefon a blikající světélka. Opěrka v zadní části zaručí, že vaše děťátko bude na odrážedle bezpečně sedět, úložný prostor poslouží na odkládání drobností.

Pomocí odrážedla se rozvíjejí pohybové zručnosti dětí, posiluje se svalstvo na nohách i rukách. Děti se přibližují světu dospělých tím, že si hrají na řidiče dopravních prostředků. Kromě toho se prostřednictvím veselých barev a pohádkových motivů podněcuje a rozvíjí fantazie dětí, při telefonování a nastavování času se učí i jak věci fungují, zajímají se o vnější svět. Dětské odrážedlo si potřebuje 2 AA baterie, které jsou součástí balení.

Kiddieland je výrobce hraček pro miminka a batolata, který na světovém trhu funguje už od roku 1998, licenci na výrobky Disney získal v roce 2002. Kiddieland je rozšířený na americkém kontinentu a ve velké míře i v Evropě. Nabízí hračky s nádherným designem, veselými barvami, se zvukovými a světelnými efekty, s pohádkovými motivy za rozumné ceny. Jeho cílem je nabízet starostlivým rodičům hračky, u kterých se děti nejen zabaví, ale mohou se s nimi i hodně naučit.

Vlastnosti
motiv Disney Minnie
pro děti od 12 měsíců
světelné a zvukové efekty
atraktivní design
  • Značka

    KIDDELAND

  • Rozměry

    Barva: minnie hodiny

  • 24. 9. 2019, 20:06

  • Zobrazení

    36

  • Oblíbené

    0

Kategorie