Zobrazit přihlášovací formulář

Autosedačka RÖMER KidFix Vincent 15 - 36 kg

Administrace

Autosedačka RÖMER KidFix Vincent 15 - 36 kg

1 900 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Vítěz testu ve své kategorii, KIDFIX je bezpečná a komfortní sedačka pro starší děti. Mimořádnou ochranu nabízí unikátní systém ISOFIT, který ukotvuje sedačku přímo k vozidlu prostřednictvím standartního systému ISOFIX, přičemž je dítě zabezpečeno v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Autosedačka RÖMER KidFix Vincent 15 - 36 kg

1 900 Kč
  • Popis zboží
Vítěz testu ve své kategorii, KIDFIX je bezpečná a komfortní sedačka pro starší děti. Mimořádnou ochranu nabízí unikátní systém ISOFIT, který ukotvuje sedačku přímo k vozidlu prostřednictvím standartního systému ISOFIX, přičemž je dítě zabezpečeno v sedačce 3bodovým bezpečnostním pásem. Ve své kategorii tato sedačka vyniká kombinací systému pohlcování energie a technologie ISOFIX. V případě působení nadměrné síly se sedačka kontrolovaně a rovnoměrně posune dopředu, čímž se sníží tlak vyvíjený na dítě.

Je-li sedačka zajištěna systémem ISOFIX, může se naklápět pro komfortnější cestování. Sedačka KIDFIX může být instalována také bez systému ISOFIX s použitím 3bodového bezpečnostního pásu ve vozidle. Ramena západky integrovaná do sedačky RÖMER KIDFIX se spojují s upevňovacími body ISOFIX ve vozidle. Poté se dítě připoutá 3bodovým bezpečnostním pásem vozidla do dětské sedačky. Přednost tohoto dvojitého zajištění: Dítě se při bočním nárazu dostane rychleji do kontaktu s tlumicí zónou dětské sedačky a díky tomu je méně zatěžováno. Nebezpečnému vyklouznutí pánevního pásu směrem nahoru („submarining“) při čelním nárazu zamezuje speciální konstrukční řešení, které dovoluje sedáku, aby se kontrolovaně pohyboval s dítětem.

Dodatečné upevnění k ukotvení ISOFIX
Opěrka hlavy s
Optimální ochrana při bočním nárazu
11 polohami nastavení výšky
Opěradlo se plynule přizpůsobí sklonu opěradla automobilového sedadla
Klidová poloha, snadno nastavitelná pomocí páky v štěrbině sedáku
Perfektní průběh pásu pro lepší bezpečnost
Snímatelný a prací potah
Montáž v autě s 3 bodovým pásem
Montáž v automobilu s 3 bodovým pásem + dodatečné upevnění k ukotvení ISOFIX
Váha 7 kg
  • 23. 5. 2021, 17:44

  • Zobrazení

    173

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie