Zobrazit přihlášovací formulář

Zimní snowboardová lyžařská dámská bunda

Administrace

Zimní snowboardová lyžařská dámská bunda

499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Velice teplá bunda vhodná i do extrémních podmínek - snowboard, lyže, vodní sloupec 10.000 mm. PC 8.500 Kč. Barva modrošedá a bleděmodré doplňky. Má spoustu vychytávek: větrací zipy v podpaží, sněhový pás s poutky k připnutí kalhot, zipem odepínací kapucu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 4. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zimní snowboardová lyžařská dámská bunda

499 Kč
  • Popis zboží
Velice teplá bunda vhodná i do extrémních podmínek - snowboard, lyže, vodní sloupec 10.000 mm. PC 8.500 Kč. Barva modrošedá a bleděmodré doplňky. Má spoustu vychytávek: větrací zipy v podpaží, sněhový pás s poutky k připnutí kalhot, zipem odepínací kapucu, zadní utahování kapuce, elastické manžety s dírkami na palce, stahovací zápěstí, stahování spodní části, 2 náprsní kapsy, kapsa na brýle a vychytaná kapsa na mobil, ke kterému se snadno dostanete, aniž byste se museli rozepnout, průhlednou kapsičku na doklady nebo pernamentku v oblasti pasu.

Bunda je hodně nošená několik sezón, je v perfektní kondici, nemá žádné funkční vady, ale při bližším zkoumání to na ní poznáte. Má žmolky na vnitřní straně pružných manžet, bleděmodré části ve spodní oblasti rukávů jsou už mírně zašlé - nejde vyfotit, loupající se plast na spodní části zipu a zažloutlá plastová úchytka zipu. Viz. detailní foto. Zohledňuji v ceně.

Rozměry: ZD 66, PD 57, výška límce 10 cm, rukáv od krku 75, rukáv od ramene 62, šíře v průramcích 58, pas i boky cca 56 cm

V nabídce mám mnoho dalších věcí v podobných velikostech za zajímavé ceny, mrkněte a udělejte hromadnou objednávku, ráda vám poskytnu slevu na celkový nákup.
  • 18. 10. 2020, 9:33

  • Zobrazení

    23

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Tričko s béžovým proužkem
Bílé letní šaty s koly vel XS
Pohodlné šaty Rainbow
Bavlněné šaty Esmara
Šedé BASIC tričko triko
Černé tričko, triko s potiskem
Sportovní tričko tílko
Černé džíny rovného střihu
Lehoučká bavlněná tunika
Třpytivé večerní koktejlové šaty
Třpytivé večerní koktejlové šaty

Kategorie