Zobrazit přihlášovací formulář

Teplá jarní-podzimní bunda LittleAngel N.O.V.Á.

Administrace

Teplá jarní-podzimní bunda LittleAngel N.O.V.Á.

400 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám NOVOU super jarní - podzimní bundu kvalitní značky LittleAngel vel.psaná 116. Dětská bunda ANGEL - Outlast® na jaře a podzim je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu. Vnější vrstva PIUMA - 100% polyamidové mikrovlákno s teflonovou úpravou,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Teplá jarní-podzimní bunda LittleAngel N.O.V.Á.

400 Kč
  • Popis zboží
Prodám NOVOU super jarní - podzimní bundu kvalitní značky LittleAngel vel.psaná 116.
Dětská bunda ANGEL - Outlast® na jaře a podzim je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu. Vnější vrstva PIUMA - 100% polyamidové mikrovlákno s teflonovou úpravou, vnitřní vrstva fleece, uprostřed termoregulační materiál Outlast. Bunda má kapuci s kšiltem, pod kterým je všitý malý díl s gumou. Ten udrží kapuci na hlavičce i při rychlém pohybu. Spodní okraj bundy je na gumu, což umožňuje bundu stáhnout a podkasat do pasu. Rukávy kolem zápěstí jsou stažené širokou gumou. Zapínání bundy na zip má v horní části u krku praktické překrytí, které má nejen estetickou úlohu, ale především praktickou. Zip u krčku netlačí, neškrábe ani nechladí.

Dětský textil pod značkou Little Angel vyrábí DITA v. d. i. již přes 10 let. Je to jediný výrobce v ČR, který dostal licenci na používání termoregulačního materiálu Outlast® na dětské oblečení a textil.

Jako bezpečnostní prvky jsou použity transparentní paspule na rukávech a kapuci (viditelnost až 127 m) a reflexní výšivky. Výšivka krokodýl a barva zeleno-černá.
  • Značka

    LITTLE ANGEL

  • Velikost

    116

  • Rozměry

    Délka ze předu - 50 cm, zadní díl délka - 51 cm, šířka 44 cm, rukávy od krku 45 cm.

  • 25. 10. 2021, 20:52

  • Zobrazení

    250

  • Oblíbené

    0

Kategorie