Zobrazit přihlášovací formulář

Lamaze Panenka Emilka

Administrace

Lamaze Panenka Emilka

369 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Naše půvabná Emilka se jiště brzy stane nejlepší kamarádkou Vašeho dítěte. Emilčiny pestrobarevné a šustivé satičky a botičky vyrobené z různých typů materiálů stimulují hmatové receptory i zrakové orgány. Chrastítko v náhrdelníku a pískátko v bříšku zase…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 3. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lamaze Panenka Emilka

369 Kč
  • Popis zboží
Naše půvabná Emilka se jiště brzy stane nejlepší kamarádkou Vašeho dítěte. Emilčiny pestrobarevné a šustivé satičky a botičky vyrobené z různých typů materiálů stimulují hmatové receptory i zrakové orgány. Chrastítko v náhrdelníku a pískátko v bříšku zase pomáhají rozvíjet sluch a motorické dovednosti. Charakteristický tvar očí panenky využívající efektu upoutává dětskou pozornost a podporuje rozvoj koncentrace.



Díky novému Lamaze klipu hračku připevníte na dětskou postýlku, či stříšku kočárku stejně snadno jako např. na nákupní vozík nebo k přenosné autosedačce. U všech hraček Lamaze, které se mohou dostat do úst není použito PVC. Hračky Lamaze jsou testovány bez ohledu na to, pro jakou věkovou kategorii jsou určeny dle nejpřísnějších norem EN-71 a ASTM F963-96.
  • 14. 9. 2020, 7:37

  • Zobrazení

    178

  • Oblíbené

    0

Kategorie