Zobrazit přihlášovací formulář

PANENKA MINI WINX TYNIX Músa

Administrace

PANENKA MINI WINX TYNIX Músa

348 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 40 Kč
Winx Tynix Mini Dolls Víla Winx Mini Dolls Músa je sběratelská mini panenka v krásné Tynix proměně. Je oblečečená do šatiček s krátkou sukýnkou, obuta do sladěnách střevíčků a má zdobená křídla. Musa, stejně jako její kamarádky Bloom, Stella, Flora,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PANENKA MINI WINX TYNIX Músa

348 Kč
  • Popis zboží
Winx Tynix Mini Dolls

Víla Winx Mini Dolls Músa je sběratelská mini panenka v krásné Tynix proměně. Je oblečečená do šatiček s krátkou sukýnkou, obuta do sladěnách střevíčků a má zdobená křídla. Musa, stejně jako její kamarádky Bloom, Stella, Flora, Tecna a Layla, oplývá magickými schopnostmi. Tyto schopnosti mohou víly uplatnit ve škole, volném čase, ale hlavně v nečekaných situacích, kdy proti nim stojí závistivá čarodějka. Ta nepřeje jejich kamarádství a ráda by jim ho narušila. Víly ale překonáváním nástrah svoje kamarádství naopak potvrzují a upěvňují.

Músa je víla hudby, která má stejně jako její rodina zvláštní nadání a cit pro hudbu. Pochází z planety Melodie. Má výborný sluch, souzní s každým záchvěvem. Podle toho co vnímá a slyší se projevuje i její nálada. Pro své jemnocitné schopnosti vždy jako první odhaluje nástrahy zlé čarodějky.

Kupte svým dětem vílu Tynix Mini!

Vhodné pro děti od 3 let
Výška: 12 cm
  • 29. 10. 2020, 7:50

  • Zobrazení

    62

  • Oblíbené

    0

Kategorie