Zobrazit přihlášovací formulář

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

Administrace

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Opalit * Jadeit * Růženín Opalit – je syntetický kámen (resp. Sklo). Opalit má jemnou energii, je vhodný pro meditaci. Podporuje vytrvalost a odvahu mluvit o svých skrytých pocitech. Podporuje schopnost změnit svůj život, danou situace, vztahy či plánu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

299 Kč
  • Popis zboží
Opalit * Jadeit * Růženín

Opalit – je syntetický kámen (resp. Sklo). Opalit má jemnou energii, je vhodný pro meditaci. Podporuje vytrvalost a odvahu mluvit o svých skrytých pocitech. Podporuje schopnost změnit svůj život, danou situace, vztahy či plánu do budoucna. Je kamenem klidu, zmírňuje deprese, úzkosti. Je také kamenem lásky, upevňuje romantické vztahy, věrnost. Používá se pro zvýšení sebevědomí, smyslu pro vlastní hodnotu, a pochopení smyslu bytí. Pomáhá čelit obavám , přináší klid a vyrovnanost. Je kamenem pro posílení vůle žít a užívat si života.

Růženín - Je neodolatelně svůdný kámen a posel lásky. Vyzařuje jemnou energii, která uklidňuje emoce a nastoluje dokonalou duševní rovnováhu. Působí na srdeční čakru. Jemně čistí a opravuje zakořeněné negativní postoje vůči sobě samému, nedostatečnou sebeúctu a podlomené sebevědomí. Pomáhá hojit raněné city a staré křivdy. Je nositelem naděje. Je vhodné jej při sobě nosit při stresujících situacích. Je kamenem nepodmíněné lásky a nekonečného míru. Čistí a otevírá srdce na všech úrovních. Pokud k sobě chcete přilákat lásku, je růženín tím pravým kamenem pro Váš náramek.
  • 23. 1. 2019, 7:26

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie