Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Polička a pořadač ke klávesnici @@@

Administrace

@@@ Polička a pořadač ke klávesnici @@@

189 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Organizer a police k počítači. Nyní může být konec s nepořádkem na pracovním stole. Tato polička má 7 přihrádek a nabízí nejen designový vzhled, ale zároveň je skvělým místem pro uspořádání drobných kancelářských potřeb a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Polička a pořadač ke klávesnici @@@

189 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Organizer a police k počítači.

Nyní může být konec s nepořádkem na pracovním stole. Tato polička má 7 přihrádek a nabízí nejen designový vzhled, ale zároveň je skvělým místem pro uspořádání drobných kancelářských potřeb a předmětů. Polička obsahuje mimo jiné dvě užší drážky, do kterých můžete umístit třeba vaše oblíbené obrázky nebo fotografie, a kulaté okénko, které je ideální pro hrnek s čajem nebo květinu. Jednoduchý a čistý vzhled poličky zapadne do každého interiéru, a vy můžete mít všechny důležité věci po ruce. Poličku můžete použít také jako ochranný prostředek pro přikrytí klávesnice.

Výhody : pěkný moderní vzhled, přehledné uspořádání drobností, ochrana klávesnice před prachem. Využití poličky : na propisky, fixy, pravítka, gumy, izolepy, ořezávátka, fotografie, poznámkové bločky, hrnky nebo láhve s pitím, malá stolní květiny a různé dekorace.

Barva : bílá. Rozměry poličky : 54 cm x 11,7 cm x 5,6 cm. Materiál : dřevo a plast. Údržba : otírejte vlhkým hadříkem. Baleno v krabici.
  • 19. 10. 2020, 21:02

  • Zobrazení

    96

  • Oblíbené

    0

Kategorie