Zobrazit přihlášovací formulář

Kokon 2v1 Magic loop

Administrace

Kokon 2v1 Magic loop

1 301 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 69 Kč
Kokon s pleteným okrajem, který má několikeré využití. Cílem kokonu je omezit novorozenci prostor, aby mohlo dítě postupně přecházet z pozice embrionální do pozice ležící. Kokon můžete vložit do postýlky, koše nebo kolébky. Také je možné používat ho v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 6. 2010
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kokon 2v1 Magic loop

1 301 Kč
Koupit
Kokon s pleteným okrajem, který má několikeré využití. Cílem kokonu je omezit novorozenci prostor, aby mohlo dítě postupně přecházet z pozice embrionální do pozice ležící. Kokon můžete vložit do postýlky, koše nebo kolébky. Také je možné používat ho v hlubokém kočárku - díky hrubým a nadýchaným okrajům tlumí nejenom hluk, ale rovněž zabrání možnému průvanu. V prvních měsících může sloužit i jako cestovní postýlka. Taktéž vám dobře poslouží jako přebalovací podložka na cestách.

U tohoto kokonu lze okraj oddělit a získáte tak pletený mantinel Magic loop o délce 180 cm, který se k postýlce připevní pomocí šňůrek. Mantinel rovněž můžete použít jako hnízdečko a miminko v něm uložit. Později, až se dítě bude snažit sedět mu bude poskytovat "záchranou síť". A až dítě vyroste z postýlky, můžete mantinel použít i v posteli. Může plnit funkci izolace od studené stěny, polštáře při čtení/odpočinku anebo být originální dekorací pokojíčku :) a pro podložku už jistě také nějaké další použití najdete :)

Materiál: 100% bavlna. Pletený mantinel je vyplněn speciálním atestovaným vláknem ECO FILLBALL. Jsou to tenké měkké vlákna tvarované do drobných kuliček s dodatkovými větracími kanálky. Díky speciální technologii výroby jsou tyto kuličky nadýchané, pružné a příjemné na dotyk - zajišťuji správnou cirkulaci vzduchu.
Povlak dna kokonu/podložky je sundavatelný, lze ho tedy prát samostatně. Podložka je vyplněna antialergickou, atestovanou stlačenou silikonovou tkaninou, která poskytuje nejlepší tuhost, pružnost a měkkost

Rozměry:
Podložka - délka 66/77 cm, šířka 32/43 cm
Pletený mantinel - délka 180 cm, výška 20 cm

Zde malá ukázka, kompletní nabídku naleznete v e-shopu (ráda Vám pošlu přímý odkaz)
  • 17. 4. 2024, 18:26

  • Zobrazení

    730

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kokon Baby frill
Kokon - Magic loop, více barev
Kokon 2v1 Royal
Kokon Ruffle
Kokon BOHO, více barev
Kokon s výbavou Ruffle, 3 barvy

Kategorie