Zobrazit přihlášovací formulář

2x podšité manšestráky NEXT + rifle GAP

Administrace

2x podšité manšestráky NEXT + rifle GAP

239 Kč 299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Dvoje vyteplené kalhoty na zimu pro holčičku. Prodej jednotlivě. 1. NOVÉ Červené podšité manšestráčky s knoflíčky NEXT Krásné sytě červené manšestrové kalhoty podšité červenou bavlnou. Jemný tenký manšestr. V pase barevná látka, jsou ze srnečkové…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2x podšité manšestráky NEXT + rifle GAP

239 Kč
  • Popis zboží
Dvoje vyteplené kalhoty na zimu pro holčičku. Prodej jednotlivě.

1. NOVÉ Červené podšité manšestráčky s knoflíčky NEXT
Krásné sytě červené manšestrové kalhoty podšité červenou bavlnou. Jemný tenký manšestr. V pase barevná látka, jsou ze srnečkové kolekce. V pase do gumy, vepředu vsazené kapsičky lemované ozdobnými knoflíčky. Dolní okraj nohavic lemovaný ozdobným kanýrkem. Značená velikost 9-12m, nositelné déle. Kupované nové, nenošené, pouze 1x oprané. Velmi pěkné praktické manšestráčky pro holčičku na chladné dny jara nebo podzimu, s punčocháčky i do větší zimy.
299 Kč sleva 60 Kč = 239 Kč

2. Rifle podšité růžovým fleesem GAP 12m
Nádherné rifle podšité růžovým fleesem. Klasika od GAPu. V pase regulce. Zapínání v pase na knoflík. Lze nosit ohrnuté, nebo ohrn pro prodloužené narovnat - nositelné tedy dlouho. Jsou hodně vyteplené - teplý hebký flees uvnitř. Krásná tmavá riflovina. Značená velikost 12-18m, ale jsou spíš menší, odpovídají na vel. 80 - proto výjimečně přeřazuji. Kupované nové přímo z GAPu, nošené krátce - společně s dalšími, vynikající stav. Bez vad, na straně rifloviny jako nové, uvnitř - praný flees. Vhodné pro holčičku na jaro, podzim, zimu.
689 Kč sleva 290 Kč = 399 Kč
  • Značka

    NEXT, GAP

  • Velikost

    80

  • Rozměry

    1. Červené NEXT: délka 41.5 cm, pas v klidu 21 cm (pruží).2. Rifle GAP: délka - celkem 40 cm, ohrnuté 38 cm, pas šířka 22 cm (regulace)

  • 25. 11. 2022, 9:26

  • Zobrazení

    251

  • Oblíbené

    0

Kategorie