Zobrazit přihlášovací formulář

Fialové trekové boty Adidas AX1

Administrace

Fialové trekové boty Adidas AX1

350 Kč 390 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Fialové trekové boty Adidas AX 1, velikost 38,5. Treková obuv Adidas je jako stvořená pro celodenní dobrodružství v přírodě. Zpevněná patní část přidává na stabilitě, chrání chodidlo. Odolný materiál v oblasti prstů zvyšuje ochranu chodidla před…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Fialové trekové boty Adidas AX1

350 Kč
  • Popis zboží
Fialové trekové boty Adidas AX 1, velikost 38,5. Treková obuv Adidas je jako stvořená pro celodenní dobrodružství v přírodě. Zpevněná patní část přidává na stabilitě, chrání chodidlo. Odolný materiál v oblasti prstů zvyšuje ochranu chodidla před nástrahami v terénu.
TRAXION® - specifické pro optimální záběr v terénu - Specifický profil podrážky a rozmístění jednotlivých gripů, tak aby na nohu nebyl vyvíjen přílišný tlak. Využívá se především u kopaček, ale výhody přináší také u obuvi, která je určena pro jiné sporty (např. běh v přírodě). TRAXION® nabízí optimální rozložení a tvar gripů na podrážce pro maximální záběr do všech směrů. Zároveň šetří energii a přispívá tak k lepšímu výkonu. Sportovec tento design podešve ocení zejména při změnách směru a během předozadních pohybů.
Podrážka Speed grip - Závody prověřený grip, zaručující rychlost a hbitost v náročných terénech. Podrážka s lineárně vedeným vzorkem je z vysoce oděruodolné směsi, jež byla navržena pro maximalizování předozadních pohybových sil. Mnoha směry orientované drážky v podrážce boty způsobují, že se bota zakusuje do rozvolněných vertikálních terénů, a zaručuje vám tak vyšší rychlost při výstupech. Zlomová zóna v patní části podrážky zajišťuje lepší funkci boty při sestupech.

Pěkný stav, málo nošené, ale dcera je měla 1x na antuce a tak jsou pruhy do oranžova, třeba půjde nějak více vyčistit (mají oranžový nádech, nejsou úplně oranžové) a na pravé špičce je trochu odchlípnutá gumová špička (můžete zalepit sami nebo dát do opravny obuvi - zalepí vám to asi za 40 Kč).
PC 1290 Kč.
  • Značka

    ADIDAS

  • Velikost

    38.5

  • Rozměry

    Délka stélky: 25,2 cm (vložka je vyndavací a tak je to změřené přesně).

  • 17. 1. 2019, 0:15

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Kategorie