Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Pomůcka pro malování Paint 2it Pro @@@

Administrace

@@@ Pomůcka pro malování Paint 2it Pro @@@

255 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Antigravitační malířský tác. S tímto tácem ušetříte spoustu barvy i peněz díky speciálnímu antigravitačnímu povrchu. Tác si připevníte k ruce nebo za žebřík s pomocí nastavitelného popruhu s uchycením se suchým zipem a pak ho…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Pomůcka pro malování Paint 2it Pro @@@

255 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Antigravitační malířský tác.

S tímto tácem ušetříte spoustu barvy i peněz díky speciálnímu antigravitačnímu povrchu. Tác si připevníte k ruce nebo za žebřík s pomocí nastavitelného popruhu s uchycením se suchým zipem a pak ho klidně můžete i převrhnout, barva se vám díky speciálnímu povrchu z tácu ani nehne. Váleček či štětec namočíte do barvy a můžete malovat. Do tácu se nalije maximálně 300 ml barvy. V balení je také stěrka, se kterou setřete po vymalování přebytečnou barvu zpět do plechovky či plastových nádob. S touto vychytávkou bude malování zdí hračkou a vás začne i bavit. Navíc po vymalování, nezůstane po vás takový nepořádek jako obvykle. Průměr tácu je 30 cm. Materiál : vrchní tác je vyroben z plastu, vnitřní tác také z plastu se speciální vložkou. Obsah balení : vrchní tác, vnitřní tác s vložkou a stěrka.

Upozornění : používejte pouze vodou ředitelné barvy a pro vyčištění nepoužívejte horkou vodu a chemická rozpouštědla.

Údržba : po skončení práce vždy setřete přebytečnou barvu pomocí přiložené stěrky, vyjměte žlutý vnitřní tác a zbylou barvu důkladně vypláchněte. Poté otřete vše hadříkem.
  • 16. 10. 2020, 21:20

  • Zobrazení

    70

  • Oblíbené

    0

Kategorie