Zobrazit přihlášovací formulář

Vonná svíčka VANILLE-PATCHOULI, Francie

Administrace

Vonná svíčka VANILLE-PATCHOULI, Francie

130 Kč 230 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 99 Kč
VANILKA a PAČULI . Svíčky Le Chatelard vznikají v provensálském ateliéru Saint Auban sur Ouveze. Vynikají zajímavým designem a intenzivní vůní. K výrobě se používá rostlinný tuk a bavlněný ekologický knot. Firemní název La Chatelard 1802 je vytištěn i…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vonná svíčka VANILLE-PATCHOULI, Francie

130 Kč
  • Popis zboží
VANILKA a PAČULI .

Svíčky Le Chatelard vznikají v provensálském ateliéru Saint Auban sur Ouveze. Vynikají zajímavým designem a intenzivní vůní. K výrobě se používá rostlinný tuk a bavlněný ekologický knot. Firemní název La Chatelard 1802 je vytištěn i na víčku obalu.


Pačule obecná (Pogostemon cablin) je tropická bylina z čeledi hluchavkovitých, dorůstající výšky okolo 70 cm. Květy jsou malé, světle růžové-bílé. Rostlina pochází z tropických oblastí Asie a nyní je rozsáhle pěstována zejména v Číně, Indii, Indonésii, Malajsii, na Filipínách a ve Vietnamu.
Vůně pačuli je silná, proto je používána již po staletí v parfémech. Využívá se k tvorbě vůně také pro výrobky jako papírové ručníky, prací prostředky, osvěžovače vzduchu a různé vonné tyčinky. Olej se získává z vysušených fermentovaných listů.

Doba hoření: cca 30 hodin.
  • 14. 11. 2019, 19:30

  • Zobrazení

    12

  • Oblíbené

    0

Kategorie