Zobrazit přihlášovací formulář

Bačkůrky Befado Speedy

Administrace

Bačkůrky Befado Speedy

100 Kč 399 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Botičky odpovídají veškerým nárokům kladeným na zdravé a pohodlné obutí doma i venku. Botičky jsou vyrobeny z kvalitních přírodních a prodyšných látek. Mají nízký klínovitý podpatek a širokou vysokou špičku, která zaručí volný pohyb prstů. Vyztužená…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Bačkůrky Befado Speedy

100 Kč
Koupit
Botičky odpovídají veškerým nárokům kladeným na zdravé a pohodlné obutí doma i venku. Botičky jsou vyrobeny z kvalitních přírodních a prodyšných látek. Mají nízký klínovitý podpatek a širokou vysokou špičku, která zaručí volný pohyb prstů. Vyztužená zadní část botky stabilizuje patu. Praktické a pohodlné obouvání zajistí pásek přes nárt se zapínáním na suchý zip. Odvětraná podrážka zajišťuje odvod nadměrné vlhkosti a prodyšnost boty a tím i pohodlí pro celodenní nošení, ať už doma či venku.

Befado spojuje zkušenosti a moderní technologie s nejnovějšími trendy designu. Cílem je výroba vysoce kvalitní obuvi, kterou oceňují zákazníci po celém světě. Obuv Befado je vyrobena ve spolupráci s lékaři a ortopedy z Ústavu obuvnického průmyslu v Krakově.

Obuv Befado je držitelem atestace „Zdrowa stopa“ a certifikátu státního zkušebního institutu ITC Zlín v ČR (institut pro testování a certifikaci). Obuv Befado je navrhována ve spolupráci s dětskými ortopedy, splňuje nejnovější trendy designu a je vyráběna pomocí nejmodernějších technologií.

Jako nové, Eliška je nosila 2 měsíce pouze doma, rychle jí vyrostla nožička :-)
  • Značka

    BEFADO

  • Velikost

    22

  • Rozměry

    Vnitřní stélka 146 mm

  • 14. 11. 2023, 9:37

  • Zobrazení

    150

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kožená sedací souprava
Autodráha Carrera First Disney Cars 3
Dívčí tenisky s mašlí (bačkůrky)
Džínové tenisky/bačkůrky
Nádherná lososová zimní bunda
Celoroční růžové botičky Pegres 1404
Duhové šatičky - tunika
Nepromokavá bunda podšitá fleecem
Slavnostní šatičky pro družičku

Kategorie