Zobrazit přihlášovací formulář

3x set autodráha a garáže WADER Kid Cars

Administrace

3x set autodráha a garáže WADER Kid Cars

200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 124 Kč
Již jen sada č.2, ostatní prodané. Tři krásné sety autodráh Kid Cars WADER. Stavebnice od firmy WADER se vyznačují vysokou kvalitou provedení a vynikající pevností. Všechny stavebnice Kid Cars se dají vzájemně kombinovat! PRODÁNO 1. Autodráha WADER Kid…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3x set autodráha a garáže WADER Kid Cars

200 Kč
  • Popis zboží
Již jen sada č.2, ostatní prodané. Tři krásné sety autodráh Kid Cars WADER. Stavebnice od firmy WADER se vyznačují vysokou kvalitou provedení a vynikající pevností. Všechny stavebnice Kid Cars se dají vzájemně kombinovat!

PRODÁNO 1. Autodráha WADER Kid Cars Sport off road 4,3 m
Krásná velká motokrosová autodráha - stavebnice WADER z kolekce KID CARS. Kompatibilní s ostatními autodráhami WADER Kid Cars. Včetně originál krabice - krabice je ve vynikajícím stavu - nepoužitá, tj. lze z ní vystříhat další doplňky k autodráze.

Autodráha hraná krátce, vynikající stav. Pozn. Dráha je kompletní dle katalogové fotky. Pouze rozdíl - na krabici má vyfocené dvoje zábradlí (žluté) na mostech, máme červené -bylo to tak v sadě. Pozn - Na fotce je vyfoceno jen jedno, ale jsou našla jsem i druhé. Set je kompletní.

Na prodej tak jak je na vyfoceno. Obsahuje: 5x autíčko, 1x přívěs, 2x most (4díly), 2x zábradlí (4 díly). Silnice jsou hnědé a béžové: 4 dlouhé tmavé, 4 krátké světlé, 6 světlých zatáček, 5 tmavých koncovek, 2 tmavé křižovatky (troj-cestná) a čtyř-cestná).
Je to starší kolekce, tato se již myslím nevyrábí, těžko k sehnání !
440 Kč

2. Malá dráha WADER Kid Cars 1,2 m s garáží 3D
Barevná dráha 1,2 m s garáží a autíčkem. Přidávám jedno autíčko navíc.
Obsahuje: centrální kulatou garáž s kupolí, 4x díly silnice, 2 autíčka.
Včetně originál krabice.
220 Kč

PRODÁNO 3. Garáž WADER Kid Cars 3 boxy
Přenosná garáž k autodrahám WADER Kid Cars. Garáž má 3 boxy. Set je kompletní.
Obsahuje: garáž, 1 autíčko a 3dílnou silnici - červený větší díl + modrý a žlutý koncový díl. Kombinovatelné s ostatními dráhami WADER. Hrané, v dobrém stavu. Dvířka garáže jsou v pořádku a funkční. S originál krabicí, ze které je možno vystřihnout další doplňky.
200 Kč

Pozn: Poštovné je uvedené pro
  • Značka

    WADER

  • Velikost

    98

  • Rozměry

    1. Off road: autodráha má uváděno 4.3 m (nepřeměřuji).2. Rozměr garáže: délka 28 cm, hloubka 19 cm, výška 15 cm bez rukojeti, s rukojetí 19 cm.Vnitřní rozměr jedné garáže: hloubka = 16 cm, šířka = 7 cm, výška = 9 cm.

  • 21. 8. 2021, 23:41

  • Zobrazení

    606

  • Oblíbené

    0

Kategorie