Zobrazit přihlášovací formulář

Batoh G.RIDE ALBERT Navy/khaki 24L - POŠTOVNÉ ZDAR

Administrace

Batoh G.RIDE ALBERT Navy/khaki 24L - POŠTOVNÉ ZDAR

1 990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
POŠTOVNÉ ZDARMA. Středně velký batoh do města od francouzské značky G.RIDE. V hlavním oddělení je polstrovaná kapsa na notebook (15") a jedna kapsa na zip. Do hlavního prostoru lze vstoupit bočním zipem. Jedna kapsa na zip je v horní části na klopě a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 7. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Batoh G.RIDE ALBERT Navy/khaki 24L - POŠTOVNÉ ZDAR

1 990 Kč
  • Popis zboží
POŠTOVNÉ ZDARMA. Středně velký batoh do města od francouzské značky G.RIDE.
V hlavním oddělení je polstrovaná kapsa na notebook (15") a jedna kapsa na zip. Do hlavního prostoru lze vstoupit bočním zipem. Jedna kapsa na zip je v horní části na klopě a druhá kapsa je pod klopou.Klopa se uzavírá dvěma kovovými háčky. Zavírání hlavního prostoru je na zip s dvěma jezdci. Batoh snadno uchopíte za ucho, záda jsou polstrovaná. Ramenní popruhy jsou vycpané a prošívané. Voděodpudivý materiál.

O ZNAČE: G.RIDE je mladá francouzská značka přinášející tašky a batohy inspirované posledními trendy v městské kultuře. Cílí na dospívající a mladé dospělé, kteří vědí, co chtějí a nebojí se poznávat svět. Od svého představení v roce 2009 v Paříži, zaznamenala značka velký úspěch. Přičinily se o to špičkový styl, vynikající kvalita jdoucí ruku v ruce s příznivými cenami. Obrovskou výhodou značky je to, že její designéři sedí přímo ve městech, která už po léta spoluurčují trendy nejen módy, ale i životního stylu – v Paříži a Hong Kongu. Inspirováni dobrodružstvím života v těchto městech navrhují jedinečné kolekce tašek a batohů. Část produkce je vyráběna ve Francii.
  • Značka

    G.RIDE

  • Rozměry

    Rozměry 35 x 15 x 49 cm, materiál polyester 600D (kationizovaný).

  • 6. 11. 2022, 23:54

  • Zobrazení

    119

  • Oblíbené

    0

Kategorie