Zobrazit přihlášovací formulář

Batoh G.RIDE BLANCHE navy/khaki 16L

Administrace

Batoh G.RIDE BLANCHE navy/khaki 16L

1 390 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Menší dámský batoh do města od francouzské značky G.RIDE. V hlavním oddělení je kapsa na notebook a jedna kapsa na zip. Jedna kapsa na zip je v přední části. Batoh snadno uchopíte za kůží podložené ucho, záda jsou polstrovaná pěnovým materiálem.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 7. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Batoh G.RIDE BLANCHE navy/khaki 16L

1 390 Kč
  • Popis zboží
Menší dámský batoh do města od francouzské značky G.RIDE.
V hlavním oddělení je kapsa na notebook a jedna kapsa na zip. Jedna kapsa na zip je v přední části. Batoh snadno uchopíte za kůží podložené ucho, záda jsou polstrovaná pěnovým materiálem. Ramenní popruhy jsou vycpané a prošité. Na batohu je několik kožených nášivek. Zipy jsou kovové.

O ZNAČE: G.RIDE je mladá francouzská značka přinášející tašky a batohy inspirované posledními trendy v městské kultuře. Cílí na dospívající a mladé dospělé, kteří vědí, co chtějí a nebojí se poznávat svět. Od svého představení v roce 2009 v Paříži, zaznamenala značka velký úspěch. Přičinily se o to špičkový styl, vynikající kvalita jdoucí ruku v ruce s příznivými cenami. Obrovskou výhodou značky je to, že její designéři sedí přímo ve městech, která už po léta spoluurčují trendy nejen módy, ale i životního stylu – v Paříži a Hong Kongu. Inspirováni dobrodružstvím života v těchto městech navrhují jedinečné kolekce tašek a batohů. Část produkce je vyráběna ve Francii.
  • Značka

    G.RIDE

  • Rozměry

    Rozměry 30 x 13 x 41 cm, materiál polyester.

  • 6. 11. 2022, 23:55

  • Zobrazení

    213

  • Oblíbené

    0

Kategorie