Zobrazit přihlášovací formulář

Holící strojek Philips S 7720/26 pánský

Administrace

Holící strojek Philips S 7720/26 pánský

2 190 Kč 4 790 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
Doprava: od 80 Kč
prodám tento holící strojek, klidně možný i jako vánoční dárek, když by někomu nevadilo, že je minimálně používaný.Koupila jsem svému muži k narozeninám, jenže jsem nevěděla,že mu tento typ strojku nevyhovuje. Použil jej jen několikrát a od té doby leží v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Holící strojek Philips S 7720/26 pánský

2 190 Kč
  • Popis zboží
prodám tento holící strojek, klidně možný i jako vánoční dárek, když by někomu nevadilo, že je minimálně používaný.Koupila jsem svému muži k narozeninám, jenže jsem nevěděla,že mu tento typ strojku nevyhovuje. Použil jej jen několikrát a od té doby leží v krabici. Ještě je i 2měsíce v záruce.Obsahuje i nové balení k čistění.
Kroužky se speciálním povrchem s mikroperličkami, díky kterým strojek lépe klouže po pleti. Možnost mokrého holení s pěnou nebo gelem pro nižší podráždění pokožky při holení. Čisticí stanice SmartClean, která se postará o hygienickou čistotu strojku. Holicí strojek Philips S7720/26 Series 7000 je navržen tak, aby vyhověl potřebám všech mužů, včetně těch s citlivou pletí.
Příjemný pohyb po tváři
Holicí strojek se hladce pohybuje po tváři, a tím snižuje její podráždění. Kroužky strojku jsou speciálně upraveny tak, že jejich povrch tvoří miniaturní kuličky, které snižují tření hlavice strojku o pokožku. Frézky jsou zároveň vybaveny dvojitým břitem Super Lift & Cut, který se nejprve postará o nadzvednutí každého vousu a následně o jeho uříznutí těsně u pokožky. Vaše tvář tak bude vždy precizně a hladce oholena.
Ještě větší pohodlí
Holicí hlava a jednotlivé frézky se pohybují v pěti různých směrech. Díky tomu se strojek při holení ještě lépe přizpůsobí tvarům Vaší tváře a záhybům krku. Systém holicích hlav DynamicFlex Vám tak zaručí ještě pohodlnější oholení.
Snadné vytvarování knírku, bradky nebo kotlet
S konečnou úpravou vzhledu Vám pomůže zastřihovací nástavec, se kterým pohodlně a přesně upravíte okraj kníru, kotlet nebo bradky.
Suché nebo mokré holení s pěnou či gelem na holení
Vyberte si způsob holení, který Vám bude nejvíce vyhovovat. Rychlé suché holení, nebo osvěžující mokré holení s pěnou nebo gele
  • 20. 10. 2019, 20:33

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie